Acasă Stirile zilei Coca-Cola scoate o noua BAUTURA care nu va fi la sticla nici...

Coca-Cola scoate o noua BAUTURA care nu va fi la sticla nici la doza metalica!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Coca-Cola scoate o noua bautura complet diferita, care nu va veni la sticla sau intr-o doza metalica, ci intr-un mic recipient.

Este vorba de un concentrat disponibil in patru arome care va fi imbuteliat in recipiente mici cu picurator.

Astfel, cu doar cateva picaturi adaugate intr-un pahar cu apa se obtine o bautura aromata. Siropul se numeste Dasani Drops si va fi disponibil in patru arome: capsune si kiwi, limonada roz, ananas si cocos si fructe de padure. Un recipient costa patru dolari si este suficient pentru obtinerea a 32 de doze, scrie brandchannel.com. Concentratul are „zero calorii” datorita indulcitorului artificial pe care il contine.

Recipientul este de mici dimensiuni astfel ca poate fi tinut intr-o poseta sau in buzunar. De anul viitor, siropul ar putea primi si alte arome.

Gigantul american Coca-Cola a anuntat ca a realizat prima sa livrare de bauturi carbogazoase in Myanmar, dupa o pauza de 60 de ani, profitand de ridicarea sanctiunilor americane impuse asupra guvernului birmanez

Compania americana a anuntat si ca doreste sa inceapa productia locala cat mai repede cu putinta, si ca dispune deja de un acord de distributie cu un producator local de bauturi racoritoare, Pinya.

Coca-Cola si-a anuntat inca din luna iunie intentia de a reveni in Myanmar, promitand investitii semnificative in urmatorii trei pana la cinci ani.

Interzis in Bolivia

Ministrul bolivian de externe, David Choquehuanca, a anuntat ca guvernul va interzice comercializarea Coca-Cola pe teritoriul Boliviei incepand cu data de 21 decembrie, scrie editia in limba engleza a publicatiei Pravda.

Data de 21 decembrie 2012 reprezinta in calendarul maya sfarsitul unui ciclu, iar ministrul bolivian a spus ca prin interzicerea Coca-Cola tara va marca sfarsitul erei capitaliste si al egoismului si inceputul unei noi ere.

Coca-Cola nu este singura companie multinationala care are pobleme in Bolivia. McDonald’s si-a incetat definitiv activitatea din motive economice.