Acasă Sanatate Seva de mesteacan ar putea ajuta in mod natural la detoxifierea ficatului

Seva de mesteacan ar putea ajuta in mod natural la detoxifierea ficatului

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mesteacanul sau Arborele Vietii, este originar din Siberia, insa creste si in tara noastra, in special in zonele de deal si campie.

Seva de mesteacan este destul de recunoscuta pentru capacitatile sale deosebite de vindecare a diverselor conditii de sanatate, conditii testate de-a lungul timpului prin numeroase studii medicale.

Una dintre cele mai importante proprietati ale sevei de mesteacan este eliminarea eficienta a substantelor toxice din ficat, aceste proprietati fiind cunoscute si apreciate in Europa, inca din secolul al XIII-lea.

Seva de mesteacan este ideala pentru persoanele care : consuma alimente procesate, consuma frecvent alcool, trec printr-o perioada de stres, fumeaza excesiv dar si pentru persoanele care isi administreaza medicamente regulat.

Seva de mesteacan este o veritabila apa vie, naturala, care curge prin arborele de mesteacan, primavara, fiind una dintre putinele ingrediente capabile sa directioneze doua sisteme de curatare si de purificare majore ale organismului, in acelasi timp.

Acest elixir al sanatati este 100% natural si fiecare componenta a lui indeplineste o functie importanta benefica organismului uman.

Seva in stare pura este un lichid siropos usor dulce, care se poate bea cu mare placere.

Cum detoxifiem ficatul cu ajutorul sevei de mesteacan: