Acasă Cultura Cinemagia Serialul „Spartacus: Nisip insangerat” se va incheia in 2013, dupa cel de-al...

Serialul „Spartacus: Nisip insangerat” se va incheia in 2013, dupa cel de-al treilea sezon

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In urma unei decizii surprinzatoare, postul Starz a luat hotararea sa incheie aceasta productie intr-o perioada in care se bucura inca de succes, dupa cel de-al treilea sezon (sau al patrulea, daca se tine cont de sezonul „Spartacus: Zeii Arenei”, un prequel al serialului), informeaza accesshollywood.com.

Sezonul actual, al doilea, a avut o audienta de peste 6 milioane de telespectatori in Statele Unite, o cifra impresionanta pentru un post de televiziune cu plata.

Steven S. DeKnight, creatorul si producatorul executiv al serialului, a spus ca sezonul final al acestei productii va fi unul „uluitor si epic”.

Ultimul sezon al serialului, care va contine 10 episoade, va debuta pe micile ecrane americane in ianuarie 2013. Filmarile pentru aceste episoade au loc in aceasta perioada in Noua Zeelanda.

In „Spartacus: Nisip insangerat”, actorul Liam McIntyre interpreteaza rolul principal, cel al unui fost sclav trac devenit gladiator si apoi revolutionar, care lupta contra normelor si preceptelor din Imperiul Roman. McIntyre a preluat acest rol de la Andy Whitfield, actorul care a jucat in primul sezon si care a murit de cancer in septembrie 2011.