Acasă Life Monden Serban Huidu: Sunt vinovat pentru ca eram pe contrasens

Serban Huidu: Sunt vinovat pentru ca eram pe contrasens

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Serban Huidu isi admite vinovatia in accidentul rutier produs in 2011, la Timisul de Sus, insa crede ca in timpul scurs de atunci a fost pe nedrept „demonizat” pentru cele intamplate.

In anul scurs de la tragedia care i-a schimbat iremediabil viata si in urma caruia s-a retras din lumina reflectoarelor Serban Huidu spune ca a incercat sa ajute familiile victimelor, dar ca s-a lovit in permanenta de un refuz, in special din partea familiei Balog.

„Ceea ce s-a intamplat, s-a intamplat! Dar nu poti sa nu te implici. Nu ai cum. Pe de alta parte, insa, orice ai face, nu poti sa-i mai aduci inapoi. Orice ai face! (…) Eu nu spun ca sunt nevinovat, pentru ca nu sunt!…Nu sunt!…Sunt vinovat, pentru ca eram pe contrasens!… Asa am si pledat. Numai ca de aici pana la a demoniza omul e o distanta foarte mare!”, a declarat Huidu, pentru ziarul Ring.

Huidu a dezvaluit ca la o saptamana dupa accident s-a intalnit cu familia lui Stefan Balog, una dintre victimele din accident, si ca de atunci a virat lunar o suma echivalenta cu salariul decedatului:

„I-am ajutat cu multe, nu conteaza! Mai mult, le-am spus ca pana isi iau banii de pe daune, macar salariul omului sa-l dau. Si mi-au dat un cont, apoi l-au inchis. Eu pun bani, cat avea domnul respectiv salariu, in fiecare luna in acel cont. Si acum pun bani, luna de luna, in contul acela”, a declarat Huidu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos