Acasă Utile Jobs Lidl face angajari in toata tara! Vezi ce cauta Lidl si unde...

Lidl face angajari in toata tara! Vezi ce cauta Lidl si unde te poti angaja

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lidl face angajari la nivel national. Retailerul german cauta de la casieri si sef de vanzari, la sef adjunct de magazin in sapte orase.

Retailerul german Lidl recruteaza in aceasta perioada pentru postul de sef adjunct de magazin in fiecare din urmatoarele orase: Petrosani, Tulcea, Bucuresti, Sibiu, Avrig, Reghin si Ramnicu-Valcea. Te califici pentru acest post daca esti rezistent la stres, ai mai lucrat in domeniu si, preferabil, ai pregatire profesionala in domeniu, esti un bun organizator si nu in ultimul rand – esti amabil. Intra aici sa afli mai multe detalii despre cum poti aplica pentru acest post.

Lidl mai cauta in aceasta perioada candidatii potriviti pentru postul de sef de magazin in Bucuresti si pentru acelasi post in zona de Sud (care acopera Slobozia, Giurgiu si Constanta). Daca ai absolvit o specializare comerciala, esti rezistent la stres, orientat catre rezultate, dovedesti ca ai spirit de echipa, ca poti mobiliza echipa cu care lucrezi si ca esti un bun comunicator, atunci ai sanse mari sa intri in vizorul angajatorilor pentru postul de sef de magazin pentru zona de Sud.

Angajatorul impune conditii de eligibilitate similare pentru postul de sef de magazin in Bucuresti.

Lidl mai face angajari in aceasta perioada pentru postul de casier/vanzator in: Sebes, Blaj, Reghin, Ramnicu-Valcea, Piatra-Neamt, Bucuresti. Te califici pentru acest daca demonstrezi ca esti orientat catre clienti, ca poti lucra cu placere intr-o echipa, esti flexibil si, preferabil, daca ai experienta in domeniu.

Daca ai experienta in vanzari, ai absolvit o specializare relevanta in domeniul vanzarilor, ai cunostinte avansate de limba engleza, si, preferabil, ai cunostinte de limba germana, esti organizat si un bun comunicator, atunci ai sanse mari sa intri in vizorul recrutorilor pentru postul de sef de vanzari la Lidl pe zona Bucuresti.

Absolventii de facultate care stiu sa opereze in Excel, Word si Power Point, sunt rezistenti la stres, corecti si flexibili se califica pentru postul de agent de cumparari in Bucuresti.