Serban Huidu a aparut din nou in cadrul emisiunii care l-a consacrat, in ciuda faptului ca anuntase ca se retrage din viata publica.

Dupa ce a provocat un grav accident rutier, pe 16 octombrie 2011, la Timisul de Sus, tragedie in care si-au pierdut viata 3 persoane, Serban Huidu a declarat ca se retrage din viata publica, de la pupitrul emisiunii care l-a facut celebru. Si totusi, la un an si jumatate distanta, Huidu – condamnat de instanta la patru ani cu suspendare – a uitat angajamentul facut si apare din nou pe sticla, tot in cadrul “Cronicii”.

serbanElocvente sunt imaginile alaturate, in care Serban apare, in cadrul emisunii din 6 martie 2013, in momentul in care este intrebat de Mihai Gainusa:

“Serbane, ce-a mancat Alexa la Madrid?”,

…referitor la ce a facut o reporterita a emisiunii in capitala Spaniei. Apoi, camera s-a mutat pe Serban, pentru cateva secunde, care a inceput sa rada, fara sa zica nimic.

Scena s-a repetat si in emisiunea de aseara, cand – dupa ce prezentatorii Catalin Dezbracatu si Mihai Gainusa au spus ca Ema Zeicescu si Cosmin Stan sunt doi prieteni de-ai lor – Huidu a aparut din nou pe sticla, tot pentru cateva secunde, aratand zambind trei degete de la o mana, in ideea ca si el ii apreciaza pe cei doi realizatori de la Realitatea TV!

Sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here