Acasă Life Monden Serban Huidu apare din nou la “Cronica carcotasilor”, desi declarase ca iese...

Serban Huidu apare din nou la “Cronica carcotasilor”, desi declarase ca iese din viata publica!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Serban Huidu a aparut din nou in cadrul emisiunii care l-a consacrat, in ciuda faptului ca anuntase ca se retrage din viata publica.

Dupa ce a provocat un grav accident rutier, pe 16 octombrie 2011, la Timisul de Sus, tragedie in care si-au pierdut viata 3 persoane, Serban Huidu a declarat ca se retrage din viata publica, de la pupitrul emisiunii care l-a facut celebru. Si totusi, la un an si jumatate distanta, Huidu – condamnat de instanta la patru ani cu suspendare – a uitat angajamentul facut si apare din nou pe sticla, tot in cadrul “Cronicii”.

serbanElocvente sunt imaginile alaturate, in care Serban apare, in cadrul emisunii din 6 martie 2013, in momentul in care este intrebat de Mihai Gainusa:

“Serbane, ce-a mancat Alexa la Madrid?”,

…referitor la ce a facut o reporterita a emisiunii in capitala Spaniei. Apoi, camera s-a mutat pe Serban, pentru cateva secunde, care a inceput sa rada, fara sa zica nimic.

Scena s-a repetat si in emisiunea de aseara, cand – dupa ce prezentatorii Catalin Dezbracatu si Mihai Gainusa au spus ca Ema Zeicescu si Cosmin Stan sunt doi prieteni de-ai lor – Huidu a aparut din nou pe sticla, tot pentru cateva secunde, aratand zambind trei degete de la o mana, in ideea ca si el ii apreciaza pe cei doi realizatori de la Realitatea TV!

Sursa: wowbiz.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos