Acasă Politic Relu Fenechiu: FMI nu mai are incredere in Romania!

Relu Fenechiu: FMI nu mai are incredere in Romania!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat ca reprezentantii FMI in Romania i-au spus lui ca nu mai pot avea incredere in guvernele din Romania, dupa ce ani de zile au fost pacaliti.

Relu Fenechiu a explicat ca FMI monitorizeaza atent situatia CFR Marfa si cere privatizarea companiei deoarece nu mai are incredere in autoritatile romane.

“Este adevarat ca cei de la FMI i-au spus domnului Traian Basescu si mi-au spus si mie ca nu mai au incredere in ceea ce promite un guvern din Romania. Eu le-am celor de la FMI: eu am venit doar de doua saptamani si aveti incredere ca vreau sa fac treaba buna si raspunsul a fost: «da, poate dvs, dar nu va putem trata ca pe o persoana, noi discutam cu Romania. Si Romania ne pacaleste de ani de zile ca va face restructurari si eficientizari si nu a facut nicaieri»”, a declarat Relu Fenechiu.

Ministrul Transporturilor a facut aceste afirmatii dupa ce presa l-a intrebat cum comenteaza declaratiile presedintelui, potrivit carora nu FMI obliga Romania sa privatizeze CFR Marfa, iar trecerea Metrorex de la minister la primarie ar fi o greseala.

“Dati-mi voie sa consider ca ceea ce vorbeste si gandeste domnul Traian Basescu azi nu mai sunt
Via: Circul Politic