Acasă Stirile zilei Pharma Sensiblu cumpără zeci de locații ale celor de la CityPharma

Sensiblu cumpără zeci de locații ale celor de la CityPharma

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sensiblu a demarat procesul de achiziţie a 90 dintre farmaciile care compun reţeaua CityPharma, potrivit lui Robert Popescu, CEO A&D Pharma.

Sensiblu are 400 de unităţi în întreaga ţară. „Estimăm ca preluarea să se finalizeze în cursul lunii iunie 2012, moment de la care va începe procesul de rebranding şi integrarea operaţională a noilor locaţii”, a declarat Robert Popescu.

A&D Pharma are trei divizii: de retail (Sensiblu), de marketing şi vânzări (A&D Pharma Marketing and Sales) şi divizia de distribuţie clasică (Mediplus). A&D Pharma este o companie de tip holding înregistrată în Olanda, care activează în România în domeniul distribuţiei, serviciilor de vânzare şi marketing şi a vânzării cu amănuntul a produselor farmaceutice în România.

„Dincolo de preluarea unor farmacii, aceasta tranzacţie presupune integrarea în familia Sensiblu a unei echipe valoroase de profesionişti în domeniul farmaceutic. Personalul aferent celor 90 de farmacii va fi integrat echipei Sensiblu”, a mai spus Robert Popescu CEO A&D Pharma. sursa: Capital