Cap Limpede

Politic

Senatorul Mihai Gotiu, batut in studio de sociologul Mirel Palada! Video

A aparut o prima inregistrare cu momentul in care Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, il loveste pe Mihai Gotiu, vicepresedinte al Senatului. Senatorul USR a mers la INML pentru a depune documentele care fac dovada agresiunii. El afirma ca are leziuni la buza si picior.

„Analizele constata ca a avut loc agresiunea, leziuni la buza si picior, nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii”, a mai spus Gotiu, astazi, la Institutul de Medicina Legala.

El a adaugat ca, in functie de programul de astazi de la Parlament, va merge „azi sau maine” ca sa depuna plangerea la politie.

Senatorul USR a povestit si cum a ajuns sa fie lovit cu pumnul de catre Mirel Palada.

„Era in pauza de publicitate, dupa ce in prima parte am avut discutii contradictorii. Dl. Palada in mod constant intervenea peste ce aveam eu de spus cand eram intrebat. Dupa ce l-am rugat sa ma lase sa termin ce am de spus, a patra oara cand a intrat peste mine am spus: unul dintre motivele pentru care am intrat in politica e si faptul ca m-am saturat de asemenea politicieni nesimtiti care nu te lasa sa vorbesti”, a spus Mihai Gotiu.

„in pauza a inceput sa spuna: sa nu cumva sa mai indraznesti sa ma faci nesimtit, nu mai tin minte exact, rezulta ca dupa emisiune o sa vad eu… Am zis: daca continuati sa ma intrerupeti o sa spun ca e complet nesimtit. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul in gura, cei din studio de la paza au intervenit si l-au scos”, a adaugat senatorul.

El a mai spus ca Mirel Palada „are de dat explicatii cetatenilor”, pentru ca „a fost unul din cei care au asigurat interfata Guvernului cu cetatenii, platit din bani publici”.

 

Ultimele stiri

In top