Cap Limpede

World

Semnul frumusetii in Antichitate! Vezi daca si tu il ai

Gropitele lui Venus erau considerate inca din Antichitate o marca a frumusetii. Multa lume le considera atragatoare, dar nu toata lumea le are. Sau, mai bine spus, nu sunt vizibile la toti. Aceste gropite considerate in unanimitate un semn al frumusetii se numesc popular „gropitele lui Venus”, iar stiintific „fossae lumbales laterales” (fose lombare laterale).

Sunt „create” de un ligament care conecteaza osul iliac de osul sacru. Vizibilitatea lor este data de articulatiile care fac aceasta legatura, dar si de… mostenirea genetica sau de greutatea corporala.

In concluzie, aceste doua fose sunt prezente in cazul tuturor oamenilor, insa depinde de cat de pronuntate sunt la fiecare dintre noi in parte, scrie unica.

Totusi, se vad mai bine la persoanele slabe. La persoanele cu cateva kilograme in plus, gropitele lui Venus sunt umplute cu tesut adipos, motiv pentru care nu sunt vizibile.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-85742").on("click", function(){ $(".com-click-id-85742").show(); $(".disqus-thread-85742").show(); $(".com-but-85742").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});