Semnul din palma care iti arata cat de norocos esti! Vezi daca tu il ai! – Cap Limpede

Semnul din palma care iti arata cat de norocos esti! Vezi daca tu il ai!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Liniile Rascette sunt liniile orizontale sau curbate care separa palma de restul bratului. Cunoscute drept liniile incheieturii, liniile Rascette sunt considerate parte din liniile minore ale palmei. Acum, majoritatea persoanelor au doua sau trei linii „bratara”, chiar daca este posibil sa existe persoane care au o singura linie.

Insa, a avea patru linii Rascette indica faptul ca acea persoana poate trai 100 de ani.

Mai precis, aceste linii reprezinta longevitatea, sanatatea, destinul si norocul unei persoane. Ele pot, deasemenea, sa reprezinte echilibrul sau lipsa echilibrului mintii, corpului si spiritului.

Conform palmei, cu cat mai solide si mai accentuate sunt liniile, cu atat mai ridicate sunt sansele pentru o viata indestulata si sanatoasa.

Insa cea mai bizara situatie este aceea cand liniile formeaza un triunghi la nivelul incheieturii. Triunghiul de pe linia incheieturii este semn de mare noroc!

Acum, uita-te la incheieturile tale si observa ce linii ai.

Loading...

Daca exista o linie care sa formeze un triunghi cu liniile incheieturii, este semn ca vei face rost de bani cand te astepti mai putin.

Acest lucru ar putea presupune un castig la loterie, asa ca nu rata sansa de a juca.

Sursa: Secretele, Autor Petru

Semnul din palma care iti arata cat de norocos esti! Vezi daca tu il ai! was last modified: martie 23rd, 2016 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close