Acasă Utile Semnul care prevesteste grave probleme de sanatate! Iata despre ce este vorba!

Semnul care prevesteste grave probleme de sanatate! Iata despre ce este vorba!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Daca ochii sunt oglinda sufletului, atunci urechile reprezinta oglinda catre inima. Stiinta spune ca parul din canalul urechii, acele fire crescute in exces in urecheile multora, este un semn prematur pentru aparitia atacurilor de cord.

Modul in care cercetatorii au ajuns la aceasta concluzie este deocamdata un mister, insa in anul 1989, cativa cercetatori candaieni, au publicat rezultatele unui studiu in care au fost implicate 500 de persoane, barbati si femei cu varste cuprinse intre 45 si 55 de ani. In urma studiului, care s-a derulat pe o perioada de 20 ani, s-a constatat faptul ca exista o relatie directa intre cresterea parului in urechi si atacurile de cord.

Nu la mult timp dupa publicarea acestui studiu, Dr.Edston E. a publicat si el rezultatele un studiu in editia din iunie 2009 a Jurnalului American de Medicina Legala. Dupa ce a efectuat peste 520 de autopsii si a masurat si verificat greutatea splinei, parul din urechi, grasimea abdominala dar si mute altele, a constatat faptul ca peste 95% din cei decedati de infarct, aveau parul crescut in exces in urechi.

Nimeni nu este 100% sigur din ce cauza parul din urechi si atacul de cord sunt corelate, insa unii specialisti sustin ca responsabil penru acest fapt ar fi prezenta testosteronului in exces.

Sursa: Secretele, Autor Razvan

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos