Semnificatia chipului lui Victor Ponta realizata cu ajutorul Artei Divinatiei din Metafizica Chineza! – Cap Limpede

Semnificatia chipului lui Victor Ponta realizata cu ajutorul Artei Divinatiei din Metafizica Chineza!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Interpretarea analizei chipului lui Victor Ponta va este detaliata mai jos, unde veti descoperi exact profilul acestuia in viata de zi cu zi. Analiza a fost realizata cu ajutorul Artei Divinatiei din Metafizica Chineza:
  • Forma fetei: apa, indica adaptabilitate si capacitatea de supravietuire in fata problemelor profesionale sau financiare. Prototip clasic al politicienilor si afaceristilor, oportunist si fara principii fixe. Se incadreaza bine conceptului: “atata vreme cat o pisica prinde soareci, este o pisca buna, indiferent daca este alba sau neagra”. Tentat de putere si de avere, a avut datele sa-si faca un nume din tinerete.
  • Pozitia urechilor mai jos fata de sprancene indica ca nu va putea ocupa cea mai inalta pozitie in stat, insa fiind lipite de cap indica ca este o persoana care impune respect, este ascultata si ca nu are nevoie de multa truda pentru a obtine ceea ce isi doreste. Deschidrea urechilor indica o minte deschisa, receptiva si o fire generoasa. Forma urechilor: apa sugereaza autoritate, bogatie si faima.
  • Sprancenele sugereaza inteligenta, o natura destul de egoista, cu dorinte lumesti si tributar conceptului: “scopul scuza mijloacele si un caracter razbunator.

Continuarea pe CodulLuiOreste.ro!

Loading...
Semnificatia chipului lui Victor Ponta realizata cu ajutorul Artei Divinatiei din Metafizica Chineza! was last modified: aprilie 27th, 2014 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close