Interpretarea analizei chipului lui Victor Ponta va este detaliata mai jos, unde veti descoperi exact profilul acestuia in viata de zi cu zi. Analiza a fost realizata cu ajutorul Artei Divinatiei din Metafizica Chineza:

  • Forma fetei: apa, indica adaptabilitate si capacitatea de supravietuire in fata problemelor profesionale sau financiare. Prototip clasic al politicienilor si afaceristilor, oportunist si fara principii fixe. Se incadreaza bine conceptului: “atata vreme cat o pisica prinde soareci, este o pisca buna, indiferent daca este alba sau neagra”. Tentat de putere si de avere, a avut datele sa-si faca un nume din tinerete.
  • Pozitia urechilor mai jos fata de sprancene indica ca nu va putea ocupa cea mai inalta pozitie in stat, insa fiind lipite de cap indica ca este o persoana care impune respect, este ascultata si ca nu are nevoie de multa truda pentru a obtine ceea ce isi doreste. Deschidrea urechilor indica o minte deschisa, receptiva si o fire generoasa. Forma urechilor: apa sugereaza autoritate, bogatie si faima.
  • Sprancenele sugereaza inteligenta, o natura destul de egoista, cu dorinte lumesti si tributar conceptului: “scopul scuza mijloacele si un caracter razbunator.

Continuarea pe CodulLuiOreste.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.