Acasă Life Dezvoltare Personala Semnele pe care ti le poate trimite zilnic sinele superior! Ce ar...

Semnele pe care ti le poate trimite zilnic sinele superior! Ce ar trebui sa inveti din ele?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tu stii despre cine vorbesti in momentul in care vorbesti despre tine ca om, ca persoana, ca suflet? Invata sa comunici cu sinele tau superior!

Vorbesti despre tine ca fiind sinele identificat mental care viseaza si care vorbeste toata ziua? Vorbesti despre tine ca fiind sinele care se identifica pe sine cu acest vehicul din carne si oase?

Ne traim vietile ca fiind aceste corpuri ganditoare care calatoresc prin spatiu si, uneori, nu ne oprim pentru a ne gandi cine este acest “eu” de fapt. Reactionam, vorbim si facem ceea ce facem ca fiind aceste corpuri ganditoare. Devenim atat de confortabili cu felul in care ne simtim atunci cand suntem un corp ganditor incat uitam un alt treilea aspect al fiintei noastre, sufletul. Sufletul tau nu este separat de tine. Nu este un lucru abstract pe care il ai, ci este ceea ce esti. Dar, in societatea noastra este atat de usor sa ne simtim deconectati de sinele nostru adevarat, incat adesea il confundam cu un sine superior sau cu vocea lui Dumnezeu care exista in alt plan al existentei.

Sinele tau Superior, de fapt, esti tu insuti, in spatele sinelui egoic care isi confunda identitatea cu ganditorul si cu corpul. Acest Sine Superior este perfect din punct de vedere moral, intelept si te calauzeste prin toata aceasta calatorie in timp ce tu pretinzi ca esti o fiinta umana pentru ceva timp. Sinele nostru Superior ne trimite in mod constant mesaje prin care ne indica directia de urmat pentru a gasi iubire, pentru a evolua si pentru a cunoaste adevarul.

Iata care sunt cele TREI mari semne pe care Sinele Superior ti le trimite in fiecare zi:

1. Sincronicitati

Posibil sa observi existenta anumitor coincidente in viata ta care nu pot fi considerate a fi simple coincidente. Probabil, privesti ceasul, iar aceleasi cifre se repeta iar si iar, acesta fiind unul dintre semnele frecvente pe care oamenii le experimenteaza pe masura ce incep sa intre in contact cu aspectele mai profunde ale lor. Acesta este intotdeauna un semn care iti spune ca te afli pe drumul cel bun. Poate ca prietenul tau te suna imediat dupa ce te-ai gandit la el, sau poate isi face aparitia in viata ta oportunitatea unui nou loc de munca chiar atunci cand te gandeai sa renunti la actualul loc de munca. Mult mai important decat cazurile individuale de sincronicitate este atmosfera generala a vietii care pare sa contribuie la schimbarea ta sau la schimbarea situatiei tale de viata. Sau, atmosfera generala a vietii care pare sa lucreze impotriva ta. Aceste semne sunt de la Sinele tau Superior. Unul dintre ele iti spune sa continui ceea ce faci, iar altul iti spune sa te opresti sa reflectezi si sa te centrezi. De cele mai multe ori, atunci cand sunt prins in mintea mea si cand gandesc negativ, ma lovesc de colturile usilor, ma lovesc la deget sau sparg diferite lucruri prin casa.

Probabil te-ai plans toata ziua si poate ai observat cum aceste evenimente neplacute devin din ce in ce mai dese in viata ta cu cat te plangi mai mult. Acorda o atentie deosebita micilor lucruri ca acestea. Sinele nostru Superior incearca intotdeauna din umbra sa ne directioneze prin intermediul unor semne ca acestea pentru a reveni la un nivel superior de constiinta.

CONTINUARE

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos