Acasă Sanatate Semnele de sanatate pe care ti le transmit mainile si picioarele reci

Semnele de sanatate pe care ti le transmit mainile si picioarele reci

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista multe persoane care in toiul verii se plang ca au picioarele sau mainile reci. Desi acest lucru este considerat normal de medici ca extremitatile sa fie mai reci decat celelalte parti ale corpului, daca ai mereu degetele reci, s-ar putea sa ai ceva probleme de sanatate.

Hipotiroidism – Daca glanda tiroida nu functioneaza bine, sunt mari sanse sa ai mereu degetele reci. Tiroida este foarte imortanta pentru reglarea temperaturii corpului, iar atunci cand functioneaza prea incet, cele mai multe functii ale organismului incetinesc. In aceste conditii, te confrunti cu oboseala, constipatie, te ingrasi si ai mereu degetele reci.

Problemele circulatorii – apar atunci cand cantitatile de nutrienti si oxigen din sange se reduc din cauza faptului ca inima nu mai functioneaza bine sau din cauza depunerilor de colesterol de pe artere. Anemia – apare atunci cand organismul nu are destule celule rosii ori cand cantitatea de hemoglobina este prea mica. In aceste conditii, organismul primeste prea putin oxigen si de aceea ai degetele mereu reci. Lipsa de fier, hemoragiile, cancerul sau bolile digestive duc la aparitia anemiei.

sursa: unica.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos