Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Semnele de avertizare pe care ti le trimite Universul! Vezi daca esti pe cararea gresita a vietii!

 

Majoritatea oamenilor cred ca lucrurile se intampla pur si simplu, pentru ca asa trebuie… insa daca ne-am asculta mai bine intuitia, ne-am da seama ca Universul ne ofera semne, care prevestesc ce urmeaza sa se intample.

De cele mai multe ori, semnele venite din partea Universului, se petrec in circumstante nefavorabile.

Aceste semne sunt indicatoare are energiei tale. Este posibil ca vibratia sa fie scazuta, gandurile si actiunile sunt negativiste. Daca vei merge pe o directie mai pozitiva, vei putea observa lucrurile din jurul tau, intr-o alta dimensiune.

Acest lucru este posibil, deoarece sufletul este blocat pe Pamant, intr-o dimensiune fizica, iar organismul este compus dintr-o vibratie mult mai scazuta decat cea a sufletului.

Nimanui nu ii plac circumstantele nefavorabile, insa daca acestea ne vor da de veste ce are sa se intample, parca nu le mai privim cu aceeasi ochi, nu?

SEMNE DE ATENtIONARE, DIN PARTEA UNIVERSULUI:

1. Te lovesti la degetul mic de la picior
2. Ramai blocat in trafic
3. Primesti reprosuri de la cei din jur
4. Te lovesti de orice
5. Cheltuieli neasteptate
6. Senzatii ciudate la nivelul stomacului
7. Certuri cu persoanele apropiate
8. Te imbolnavesti des
9. Dureri de cap
10. Pierzi obiecte
11. Mirosuri neplacute

Fiecare semn este un indicator al faptului ca trebuie sa iti cresti vibratia, iar daca intalnesti tot mai des aceste semne, este momentul sa te opresti pentru o perioada, din ceea ce faci.

Trage o gura de aer, retrage-te intr-un loc linistit si pune totul cap la cap. La ce trebuie sa renunti, ce nu iti aduce niciun folos in viata?

Sursa: Secretele

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-99341").on("click", function(){ $(".com-click-id-99341").show(); $(".disqus-thread-99341").show(); $(".com-but-99341").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});