Semnele care pot anunta o boala de inima fara ca tu sa banuiesti! – Cap Limpede

Semnele care pot anunta o boala de inima fara ca tu sa banuiesti!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Intepaturile sau durerea in piept sunt simptome pe care oricine le-ar putea recunoaste cu oarecare usurinta ca fiind specifice unei probleme cardiace. Exista insa o serie intreaga de simptome usor de confundat, dar care, adesea, semnaleaza afectiuni ale inimii.

Iata, asadar, cateva semne ca ai probleme cu inima, la care nu te-ai gandit:

Oboseala
Cu cateva zile, chiar saptamani, inaintea unui atac de cord poate surveni o stare de oboseala accentuata. Explicatia este faptul ca inima nu mai poate pompa suficient sange pentru a raspunde nevoilor tesuturilor din organism.
In aceste conditii, organismul redirectioneaza sangele care, in mod normal, alimenta muschii catre organele vitale – creier si inima. Fiind alimentate cu sange doar cele doua organe, in restul organismului se instaleaza oboseala cronica.

Transpiratia brusca
Sudoarea rece, care apare instantaneu, este un simptom frecvent al crizelor cardiace. Totusi, cate dintre noi se gandesc ca ar putea avea probleme cu inima atunci cand transpira brusc? Insa, acum, ca ai aflat acest lucru, nu mai cauta vinovati, ci mergi la medic si fa-ti un control de rutina.

Loading...

Durere generalizata


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close