Se spune ca fiecare dintre noi are un inger pazitor pe care il primim inca de la nastere. Aceasta entitate, invizibila cu ochii fizici, se afla in permanenta langa noi pentru a ne sustine, pazi si calauzi. Depinde doar de noi sa intram in contact cu ea.

Iata opt semne care arata ca ai inceput sa comunici cu el.

1. Schimbare brusca de temperatura

Daca simti o schimbare brusca a temperaturii, ingerul pazitor este foarte aproape de tine. ingerii pazitori calatoresc si exista prin frecventa si vibratie iar prezenta lor langa tine poate schimba modul in care reactioneaza moleculele de aer si temperatura acestuia. Fii foarte atent, deoarece ingerul tau pazitor are sa iti comunice ceva important.

2. Sentimentul unei prezente

Daca te simti ca si cum ai fi urmarita, este adesea semn ca o persoana draga decedata te vegheaza. Atunci cand simti o prezenta in camera este un semn clar ca ingerii incearca sa te contacteze.

3. O aroma misterioasa

Un parfum pe care nu il poti descrie este resimtit ori de cate ori ingerul pazitor se afla in preajma ta.

4. Schimbarea luminii

Foarte multi oameni spun ca au vazut o modificare a intensitatii luminii, atunci cand simteau ca cineva le este alaturi.

5. Voci angelice.

Se pare ca acest semn vine la pachet cu mici sfaturi, pe care le auzi soptite in ureche, cu o voce calda si blânda.

6. Vise in care apar ingeri

Cel mai des ne intâlnim cu ingerii in vis, acolo este si locul in care ni se ofera sfaturi sau ne prevestesc viitorul.

7. Pene albe

Penele, in special cele albe, sunt unul dintre cele mai puternice semne asociate cu prezenta ingerului pazitor, mai ales daca te afli intr-o zona in care nu te-ai astepta sa vezi asa ceva. ingerii lasa semne pentru a-ti reaminti ca sunt mereu alaturi de tine.

8. Ciudatenii

De multe ori, ingerul pazitor poate face tot felul de giumbuslucuri pentru a-i arata persoanei pe care o protejeaza, ca este prezent.

Sursa: Secretele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.