Liviu Ciobotariu si-a salvat, pentru moment, scaunul de antrenor al iesenilor dupa o victorie zdrobitoare impotriva “sepcilor rosii”.

O mina de oameni a mai stat aseara linga CSMS Iasi, echipa ce marcase un singur gol in ultimele opt runde, condusa de un presedinte, Florin Prunea, care a refuzat sa plece din Copou desi a fost demis.

Fidelitatea fanilor a fost rasplatita repede, Keita deschizind scorul in minutul 3. Clujul a avut posibilitatea de a reintra in joc in minutul 14, cind Cleiton a trimis peste poarta, dar a cazut peste sapte minute, cind Szilagyi a provocat un penalty, transformat de Tincu, si a fost eliminat. Restabilirea echilibrului numeric, dupa o intrare dura a lui Petrovici (35), nu a oprit fluxul de goluri al gazdelor, care a continuat dupa cadoul oferit de Balauru lui Straton (42).

Oaspetii nu au dezarmat nici la 3-0, insa Dinu (45), Cleiton (46 – bara) si Gheorghe (52) au ratat ocazii importante de relansare a jocului. Zarurile au fost definitiv aruncate dupa reusita lui Tiganasu, din minutul 62, care a inchis tabela la un scor incredibil chiar si pentru gazde.

Rezultatul ii salveaza scaunul lui Ciobotariu si renaste sperantele de salvare in Copou.

CITESTE MAI MULTE STIRI DIN SPORT PE 24S.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.