Partidul Liberal Democrat din Rusia (LDPR), condus de Vladimir Jirinovski, se pare ca pretinde la titlul de cea mai „sanatoasa organizatie politica” din tara. Liderul LDPR a anuntat ca membrii partidului sau au trecut deja la o dieta vegetariana, iar din noul an vor introduce, de asemenea, „norma de sex”, potrivit RIA Novosti.

„Sub influenta pornografiei si a altor produse cinematografice frivole, tanara generatie a ajuns la concluzia: Cu cat mai des, cu atat mai bine. Din contra, cu cat mai rar, cu atat mai bine – a declarat Jirinovski reporterilor, pe culoarele Dumei de Stat – Si doar atunci când exista simpatie reciproca. “Norma de sex” impusa: O data pe trimestru, de 3-4 ori pe an, este de ajuns”.

„Sa nu bei, sa nu fumezi, fara carne și abstinenta de la excese sexuale in viata. Aceasta este motto-ul liberal-democratilor rusi”, afirma Jirinovski.

Mai tarziu, liderul fractiunii LDPR din Duma de Stat, Sergei Ivanov, a declarat ca afirmatiile sefului partidului au fost doar niste glume spuse ziaristilor acreditati pe langa Parlamentul rus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.