Seful liberal-democartilor rusi impune “norma de sex” pentru membrii de partid – Cap Limpede

Seful liberal-democartilor rusi impune “norma de sex” pentru membrii de partid

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Partidul Liberal Democrat din Rusia (LDPR), condus de Vladimir Jirinovski, se pare ca pretinde la titlul de cea mai „sanatoasa organizatie politica” din tara. Liderul LDPR a anuntat ca membrii partidului sau au trecut deja la o dieta vegetariana, iar din noul an vor introduce, de asemenea, „norma de sex”, potrivit RIA Novosti.

„Sub influenta pornografiei si a altor produse cinematografice frivole, tanara generatie a ajuns la concluzia: Cu cat mai des, cu atat mai bine. Din contra, cu cat mai rar, cu atat mai bine – a declarat Jirinovski reporterilor, pe culoarele Dumei de Stat – Si doar atunci când exista simpatie reciproca. “Norma de sex” impusa: O data pe trimestru, de 3-4 ori pe an, este de ajuns”.

„Sa nu bei, sa nu fumezi, fara carne și abstinenta de la excese sexuale in viata. Aceasta este motto-ul liberal-democratilor rusi”, afirma Jirinovski.

Loading...

Mai tarziu, liderul fractiunii LDPR din Duma de Stat, Sergei Ivanov, a declarat ca afirmatiile sefului partidului au fost doar niste glume spuse ziaristilor acreditati pe langa Parlamentul rus.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close