Secretul pe care meteorologii il ascund! Se apropie fulgerele mortale – Cap Limpede

Secretul pe care meteorologii il ascund! Se apropie fulgerele mortale

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Fulgerele si trasnetele care s-au abatut asupra intregii Europe a ajuns si in tara noastra. In vestul continentului, intemperiile meteo au omorat zeci de oameni.

Informatiile au aparut deja in mediul virtual, insa persoanele avizate nu au facut un anunt oficial in acest sens, tocmai pentru a nu se instala panica printre concetatenii nostri.

Potrivit unor informatii furnizate de oficialitatile din tarile occidentale, frontul atmosferic ajuns si deasupra mai multor zone din tara noastre este foarte periculos, aproape 60 de oameni fiind ucisi de fulgerele si trasnetele ivite.

Loading...

Timp de doua zile, de marti pana joi, Romania va fi traversata de acest front atmosferic cu descarcare la sol, iar sfatul celor care au oferit primele informatii este ca atunci cnd apare o acumulare de nori rapida sa va indreptati cu repeziciune spre locuinte sau sa va adapostiti in magazine, metrou sau parcari subterane, arata A1.

Secretul pe care meteorologii il ascund! Se apropie fulgerele mortale was last modified: mai 31st, 2016 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close