Cap Limpede

Horoscop

SECRETUL MAGIC al numerelor! Cum te descoperi prin matematica Universului!

Numerele sunt vibratii

Numerologia este stiinta celor mai puternici oameni ai lumii. Te-ai intrebat vreodata de ce unii oameni sunt fericiti si bogati pe cand altii abia supravietuiesc, traind intr-o continua depresie? Singura diferenta este ca ei au descoperit uneltele ce tu nici nu stii ca exista.

Prin folosirea diferitelor cifre, evreii au cautat sa descifreze vointa zeilor. Sunt cunoscute ca semne cabalistice, considerand ca numerele poseda atribute mistice.

Numerologia este un studiu mistic al legaturilor dintre numerele si evenimentele vietii omului, avand multe sisteme, traditii si credinte. Numerologia contine aspectele unei varietati de culturi si invataminte antice, incluzand filosofia helenistica, misticismul crestin timpuriu , gnosticism, sistemul Kabbalah si Vedele hinduse si ariene.

Numerele sunt limbajul Universului  oferit oamenilor de catre zei, ca o confirmare a adevarului.

Numerele sunt energii. Ele reprezinta capitalul cu care ne nastem : talente, inclinatii, abilitati, inteligenta rationala, emotionala, etc.  Cunoscandu-le, avem sansa de a le utiliza intr-un mod constructiv, urmandu-le adevarata lor natura.

Numerologia este studiul simbolisticii numerelor si foloseste acele numere pentru a trasa harta destinului fiecaruia.  Este folosita pentru a determina personalitatea unei persoane, calitatile si talentele, obstacolele, nevoile interioare, reactiile emotionale si modalitatea de a relationa cu cei din jur.

Numerologia este o unealta transformationala ce te ajuta sa te intelegi atat pe tine, pe cei din jur si lumea in care traiesti. Cunoasterea ei iti ofera posibilitatea de a-ti construi soarta asa cum o doresti.

Caracterul oamenilor poate fi “citit” in multe moduri : prin limbajul lor verbal si nonverbal ori dupa scris, dupa fizionomia ori podoaba capilara (culoare, coafura, tunsoare), dupa culoarea ochilor, precum si din zodia si ascendentul lor zodiacal.

Dar,cel mai bine, oamenii pot fi analizati prin intermediul numerelor care-i definesc.

Se spune ca, toate stiintele vechi pornesc de la Hermes Trimegistrus (de unde si denumirea de hermetica)-socotit tatal intelepciunii, fondatorul astrologiei si alchimiei. In cadrul acestor stiinte, numerologia, potrivit multor teorii dezvoltate de babilonieni, vechii egipteni si de multe alte popoare, explica faptul ca numerele exercita o influenta definitorie asupra tuturor aspectelor vietii si personalitatii oamenilor. Si marele matematician si filosof grec Pitagora sustinea ca intreg universul este ordonat matematic si orice poate fi exprimat prin numere.

Stiai ca numarul apartamentului unde locuiesti iti influenteaza viata, traiul, bunastarea si relatia?

Atunci cand ne mutam dintr-o casa in alta, undeva subtil intelegem ca aceste spatii vor aduce in viata noastra o oarecare coloratura, anumite nuante, situatii si contexte. Asta pentru ca noi vom locui in aceste apartamente. Fiecare apartament cu cifra lui de vibratie, ne influenteaza mult mai puternic decat numarul blocului, strazii, sectorului, orasului, desi si acestea din urma exercita o influenta asupra vietii noastre intr-o forma foarte directa, dar mult mai slaba decat numarul apartamentului.

Codul apartamentului, adica vibratia acestuia, exercita asupra noastra o influenta directa si foarte puternica, intrepatrunde si modeleaza permanent spatiul unde noi vom locui cu anumiti curenti energetici, generatori de cauze si contexte care duc inevitabil catre anumite efecte.

Invata ce se ascunde in spatele numarului certificatului de casatorie! Vibratiile codului numeric ce se ascunde in spatele numarului certificatului de casatorie, ne vorbeste despre atitudinea sotilor fata de starea civila. Deoarece actul de casatorie este eliberat intr-un singur exemplar pentru ambii soti, atunci numarul certificatului programeaza un tip anume, specific de casatorie, in care fiecare dintre parteneri vor exercita diferite forme de influente reiesind din codul numeric al propriei lor personalitati.

In numerologie, pentru diferite interpretari se folosesc de obicei cifrele de la 1la 9. Dar fiecare din numerele formate din doua sau mai multe cifre au intelesul lor secret care poate influenta mersul evenimentelor si soarta oamenilor.

Sursa: anatolbasarab.ro

Pagini: 1 2

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-75342").on("click", function(){ $(".com-click-id-75342").show(); $(".disqus-thread-75342").show(); $(".com-but-75342").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});