Acasă Life Horoscop SECRETUL MAGIC al numerelor! Cum te descoperi prin matematica Universului!

SECRETUL MAGIC al numerelor! Cum te descoperi prin matematica Universului!

Numele tau nu este un accident si nici cifrele din viata ta nu sunt intamplatoare. Matematica Universului ne poate ajuta sa ne descoperim foarte simplu.

A venit ziua sa iei controlul asupra destinului tau si sa iti descoperi drumul in viata. Invata cine esti cu adevarat si care sunt scopurile tale spirituale, pe langa cele materiale.

Identifica-ti calitatile si slabiciunile cu ajutorul numerelor. Invata cum sa iti stapanesti emotiile pentru a nu deveni sclavul lor. Descopera toate fatetele personalitatii tale, talentele ascunse, noi abilitati, oportunitati viitoare.

Oamenii pot fi analizati prin intermediul numerelor care-i definesc. Numerograma personalizeaza individul, stabilindu-i relatia dintre psihic (spirit, suflet)-destin-nume-ereditate. O alta lege a universului, Legea vibratiei, explica de ce multi oameni nu se inteleg: mintile lor vibreaza pe frecvente diferite si cu amplitudini diferite. Tainele acestor vibratii sunt „stocate” in data zilei noastre de nastere, care in planul numerelor poarta numele de „numar psihic”.

Acest numar, in mod misterios, poate dezvalui starea noastra psihica ce izvoraste din trup, dar si din suflet fiindca omul este, in proportii secrete, atat „animus” (suflet-gand, minte), cat si „anima” (suflet – viata, inima).

Cunoscand matricea numerologica pot stabili, prin calcule, minimum 17 parametri care caracterizeaza o persoana. Prin numerologie ne putem dezvolta intuitia, putem dobandi succes material, in cariera sau in alt domeniu al vietii.

Numerologia arata care ne sunt motivatiile, va pune in lumina talentele, va face sa vedeti cum sunteti privit de cei din jur. Ea schiteaza tendintele fiecarei zile, ce se intampla, ce s-a intamplat si de ce si, de asemenea, poate anunta ce urmeaza sa se intample. Utilizarea acestui limbaj al cifrelor ajuta la imbunatatirea calitatii vietii atat spiritual, emotional, mental, cat si material. DESCOPERA MAI MULT IN PAGINA URMATOARE>>>>>>