Acasă Timp liber Spiritualitate Secretul maestrilor tibetani a iesit la iveala! Iata cum comunica cu cei...

Secretul maestrilor tibetani a iesit la iveala! Iata cum comunica cu cei de dincolo!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista canale mediumice cu ajutorul carora sunt transmise mesaje din lumea de dincolo. Nu este un scenariu SF. Initiatii din Marea Loja Alba care functioneaza in Tibet, utilizeaza astfel de canale prin care comunica cu cei de dincolo.

Aceasta practica este intalnita la marii maestri lama. Ei considera ca gandirea lor este proiectata in Univers de pe marile inaltimi tibetane, prin ritualuri repetitive si bine stabilite.

Se spune ca Marea Loja Alba a fost creata de supravietuitorii de pe misteriosul continent Atlantida care s-au retras in Tibet, dupa cataclismul care a distrus continentul.

Iluminatii, oamenii puternici din umbra care conduc destinele umanitatii, s-au aratat interesati de ritualurile pe care marii maestri tibetani le practica si de mesajele pe care le primesc de undeva de dincolo de realitatea care ne inconjoara.

Maestrii tibetani sustin ca aceasta comunicare se realizeaza prin canale compuse din planuri de lumina. Aceasta teorie nu este una noua. in Biblie, arhanghelul Mihail considera ca ingerii sunt manifestari ale luminii pure din Univers.

ingerii reprezentau comunicarea cu o lume astrala subtila. Comunicarea se realizeaza prin vibratii. Conceptul este unul fascinant, vorbim despre lumina pura, vibratii si comunicare.

Marii maestri tibetani au ajuns la performanta de a crea forme mentale vizibile, numite tulpa. Manastirile unde au loc astfel de ritualuri au fost interzise lumii occidentale o buna perioada de timp. Occidentalii au aflat despre aceste ritualuri si comunicari in secolul al XX-lea. Secretul a fost bine pastrat mult timp.
Tulpa, proiectia materiala a unui spirit

Tulpa este proiectia materiala a unui spirit. El poate prinde diverse forme, animale, plante, peisaje, obiecte, oameni. Dupa ce a fost creat are propria existenta.

Ne punem intrebarea daca universul care ne inconjoara este o proiectie mentala sau poate o holograma? Meditatiile pe care preotii lama le realizeaza se fac in conditii extreme, frig sau caldura extrema, fara hrana sau apa, in locuri izolate numai de ei stiute.

Alexandra David Neel a fost prima reprezentanta a Europei care in anul 1927 s-a deplasat in Tibet pentru a invata tehnicile de a crea un tulpa si de a comunica dincolo de ceea ce noi numim realitate.

Ea a ajuns la performanta de a crea un tulpa care a insotit-o multi ani. Scepticii considera ca un tulpa este o halucinatie. Au fost cazuri in care un tulpa a fost observat nu numai de maestrul care l-a creat, ci de o multime de persoane. Este greu de acceptat ca ar fi putut avea loc un fenomen colectiv de producere a halucinatie.

Maestrii lama au ajuns la performanta de a utiliza si controla capacitatea mentala ca pe o forta in lumea materiala in care traim. Pentru unii dintre noi materialul inseamna realitate, inseamna repere. Vom putea sa trecem peste aceste bariere, scrie efemeride.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos