Secretul longevitatii preotilor egipteni a fost redescoperit! Cum se prepara acest elixir miraculos! – Cap Limpede

Secretul longevitatii preotilor egipteni a fost redescoperit! Cum se prepara acest elixir miraculos!

O reteta miraculoasa, creata pe vremea faraonului Amenhotep al IV-lea si folosita de preotii egipteni, care s-a pastrat pana in ziua de azi, are efecte incredibile asupra organismului.

Ea era menita sa ii mentina mereu in putere pe sclavii ce construiau piramidele. Bautura aceasta curata bine vasele de sange si asigura o viata indelungata.

Licoarea a fost preparata de preotii egipteni, care cunosteau tainele organismului, plantele – salbatice si cultivate – si toate virtutile acestora.

Preotii foloseau si ei, la rindul lor, aceasta bautura pe care o preparasera, dar in doze mai mici, deoarece ei munceau mai putin decat sclavii de la piramide si, totodata, nu stateau tot timpul in soarele arzator al desertului.
Bautura cu usturoi si lamaie

Click pe aceeasi tema:  Povestea singurului om din lume care s-a nascut in secolul XIX si mai este in viata!

Licoarea egipteana, care avea si rolul de a mentine si regla echilibrul vitaminelor din organism, a primit numele de Antica, de la cele doua componente: An = usturoi si Tica = lamaie. Cele doua componente asigura toata gama de efecte miraculoase ale acestei bauturi.

Vitamina A sporeste densitatea si elasticitatea pielii, protejeaza limfa si impiedica transpiratia in exces. Usturoiul, care este bogat in vitamina A, mai contine siliciu, iar acesta are un rol important in reinnoirea maduvei osoase si hematopoeza (fabricarea de globule rosii tinere). Tot in usturoi se gaseste un element foarte rar, dar extrem de necesar – germaniul. Acesta favorizeaza formarea tesutului muscular.

Click pe aceeasi tema:  Povestea singurului om din lume care s-a nascut in secolul XIX si mai este in viata!

Prepararea miraculosului remediu

preoti egipteniSe folosesc patru lamii maricele, bine coapte, cu coaja subtire si trei capatini de usturoi. Lamiile se spala si se sterg, apoi se stoarce zeama intr-un vas de sticla, foarte curat (borcan). Coaja si pulpa ramase se dau prin masina de tocat si se pun intr-un alt vas (borcan). Capatinile de usturoi se curata, iar cateii se zdrobesc (ca pentru mujdei).

Zeama lamiilor, cojile si pulpa (date prin masina) si mujdeiul de usturoi se pun toate intr-o oala emailata; dupa ce s-au amestecat bine se toarna in oala doi litri apa fiarta si racita. Oala se leaga cu o bucata de tifon pus in doua si se pune in frigider, pentru 72 de ore. Nu trebuie sa ne temem ca frigiderul va prinde miros de usturoi – lamaia il va face sa dispara.

Click pe aceeasi tema:  Povestea singurului om din lume care s-a nascut in secolul XIX si mai este in viata!

Dupa cele trei zile (72 de ore), continutul din vasul emailat se strecoara prin patru straturi de tifon, se pune in doua sticle de cite un litru si se inchid sticlele etans. Licoarea se va pastra la frigider.

Vezi pe pagina urmatoare cum se administreaza acest leac >>>

spre