Cea mai veche civilizatie continua din lume isi dezvaluie secretele. O tehnica practica in China si Egiptul antic ne scapa de durere doar cu un simplu carlig de rufe. Acesta trebuie pus pe diferite puncte ale urechii pentru a ne lua durerea cu mana. Fiecare zona a urechii corespunde unui organ ce ne doare.

1. Umeri spate

Este locul care face legatura cu zona umerilor si a spatelui. Mutz recomanda ca acest procedeu sa fie incercat de mai multe ori pe zi, pentru un rezultat optim. Carligul se tine timp de un minut.

urechi_opt

2. Organe interne

Daca este o durere persistenta in zona abdominala trebuie sa consultati unrgent un medic, insa, pentru a scadea intensitatea disconfortului, puneti carligul in zona indicata la nr. 2.

3. Articulatii

Partea din mijloc a urechii corespunde articulatiilor, iar ori de cate ori simtiti durerea, carligul trebuie aplicat pe regiunea din mijloc a urechii, informeaza unica.ro.

4. Gat si sinusuri

Ai racit iar si nu prea vrei sa iei medicamente de data aceasta. Aplicarea presiunii pe zona indicata, in regiunea inferioara a urechii externe, te va ajuta sa reduci tensiunea din sinusuri.

5. Digestie

Problemele mici de digestie se remediaza, sustine Mutz, punand carligul putin deasupra locului unde aveti piercingul pentru cercei.

6. Cap si inima

Regiunea cea mai de la baza a urechii externe corespunde, conform lui Mutz, capului si inimii. Daca presati cu ajutorul carligului aceasta zona va veti simti mai bine. Este un plus daca practicati sport si mergeti la sala, pentru ca si acolo puteti sa va prindeti carligul de la banda de alergat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.