Acasă Multimedia Fotogalerie SECRETELE SCOLILOR DE SPIONAJ: TOP 5 Tehnici ale viitorilor AGENTI SECRETI!

SECRETELE SCOLILOR DE SPIONAJ: TOP 5 Tehnici ale viitorilor AGENTI SECRETI!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Printre cursurile scolilor de spionaj se numara invatarea de tehnici de identificare a minciunii, supravietuirea in cazul unei curse cu focuri de arma si multe alte secrete. Revista germana Focus au reusit sa obtina cinci tehnici pe care le invata viitorii agenti secreti in aceste scoli:

5. Elevii scolii de spionaj trebuie sa deprinda cea mai importanta tehnica a unui spion: sa convinga sursele sa dezvaluie secrete

SECRETELE SCOLILOR DE SPIONAJ TOP 5 Tehnici ale viitorilor AGENTI SECRETI!5Potrivit raportului prezentat de revista Focus, un ofiter al serviciilor de inteligenta a aflat, in 90 de minute de discutie cu un lord, statutul sau civil, ocupatia, cariera, hobby-urile si notele la examenele din facultate ale fiicei lui. Pana la sfarsitul intalnirii, agentul isi indeplinise misiunea in timp ce lordul se indragostise.

„Trebuie de asemenea sa isi dea seama ce ii motiveaza pe oameni si care sunt vulnerabilitatile lui”, a spus un fost ofiter CIA, Lindsay Moran, intr-un interviu pentru Pursuit Magazine. „Pentru ca aceasta este informatia pe care o vei folosi ca sa ii manipulezi pentru a obtine ce vrei – adica informatia secreta”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos