Acasă Stirile zilei Stiinta SECRETELE RATACITE ale lui Nikola Tesla, din ceea ce astazi numim TEHNOLOGIE...

SECRETELE RATACITE ale lui Nikola Tesla, din ceea ce astazi numim TEHNOLOGIE AVANSATA! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Savantul Nikola Tesla este pur si simplu motivul dezvoltarii actuale a omenirii, in realitate fiind istroroman, nascut in noaptea de 9 spre 10 iulie 1856 ca fiu al preotului ortodox Milutin Teslea si al Gicai Mandici.

Familia tatalui era de graniceri antiotomani, in fostul imperiu austro-ungar. Numele initial de familie era Draghici, dar el a fost inlocuit in timp, prin porecla de Teslea, dupa meseria transmisa in familie, de dulgher (teslari).
El a fost un mare vizionar, multe din ideile sale nefiind intelese nici astazi si constituind o permanenta sursa de disputa intre marile puteri.

Nikola sau Nicolae a demonstrat inca din primii ani ai copilariei capacitati mentale exceptionale si perceptii extrasenzoriale, el fiind mai tarziu un deschizator de drumuri in domenii tehnice vaste, precum cel al electricitatii, radioului, curentilor de inalta frecventa, sistemului de curent alternativ, campului magnetic rotativ, structurii atomului si nucleului acestuia, motoarelor si diferitelor tehnologii fara de care lumea moderna ar fi de neimaginat.

Tot ceea ce astazi numim tehnologie avansata se bazeaza pe inventiile lui Nikola Tesla, unele dintre acestea datand de peste un secol. In documentarul de mai jos sunt dezvaluite o parte din secretele “ratacite” ale marelui geniu.

Sursa: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos