Papa Benedict al XVI-lea s-a retras misterios in martie 2013, fara prea multe explicatii pentru omenire, fapt ce a dus la multe teorii si scenarii.  

S-a spus ca este foarte bolnav, intr-o faza avansata a bolii, si nu mai poate face fata sarcinilor impuse de Scaunul Sfant. Papa traieste, nu stim cat de bolnav este si multe intrebari raman cu privire la aceasta decizie.

Un raport al unui grup de cardinali, sugereaza ca Papa si Vaticanul se aflau in acel moment intr-o situatie mai mult decat jenanta. Coruptie, finante oculte, razboaie fratricide si foarte multe relatii nepotrivite. Vaticanul este prezentat ca un cuib de hiene turbate, care se denunta intre ele, spalari de bani, denunturi. S-a incercat sa se faca lumina asupra scandalurilor de pedofilie sau relatii gay si acest lucru a atras oprobriul multor inalti prelati.

A fost invins Papa de sistemul sub care se organizeaza activitatea Vaticanul?

Un specialist in spalarea de bani, care locuieste in Elvetia, a dat publicitatii niste documente din care reiese ca Vaticanul nu e strain de aceasta activitate si ca in Elvetia sunt multe conturi de provenienta dubioasa ale Vaticanului.


Citeste si: VATICANUL SI CELE MAI MURDARE SECRETE ALE OMENIRII! CARE ESTE ADEVARUL DESPRE IISUS?


Faptul ca omul de incredere al Papei, valetul sau, a facut publice anumite secrete de la Vatican, a dus la debarcarea foarte rapida a Papei, care pentru multi inalti prelati nu fusese cea mai buna alegere.

Se dorea un papa italian si nu unul german. Mandatul papei Benedic al XVI-lea este unul destul de controversat. Sa ne aducem aminte ca el a ridicat sanctiunile canonice impotriva neofascistilor. In acest fel, extrema dreapta a avut acces la Vatican, fara restrictii. Multe voci au sustinut ca demisia sa are legatura cu puternicul lobby gay care conduce Vaticanul. Ziarul italian La Repubblica a publicat un articol in care se spunea ca Papa a fost invins de grupul inaltilor prelati care face acest lobby si care conduce de fapt Vaticanul. Se stie ca in ultimii 30 de ani, multe scandaluri pe aceasta tema au izbucnit in Vatican si ca inalte fete bisericesti au fost implicate.

PAGINA-URMATOARE150

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.