Acasă Stirile zilei Stiinta Secretele industriei alimentare! Peste 50% din antibioticele produse in lume ajung in...

Secretele industriei alimentare! Peste 50% din antibioticele produse in lume ajung in carnea pe care o consumi! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un filmulet de cateva minutele a fost de ajuns ca toate secretele industriei alimentare sa fie scoase la suprafata si sa-i faca pe toti oamenii dintr-o sala sa fie cuprinsi de o rusine fara margini.

Un grup de profesionisti in marketing au fost invitati la un scurt seminar despre trucuri si curiozitati la care apeleaza industria alimentara pentru a-si crelte vanzarile. Pe masura ce avanseaza prezentarea, rusinea devine tot mai evidenta pe fetele asitentei.

Merita sa vedeti acest video pentru mutrele de surpriza si respingere pe care le au spectatorii in fata sinceritatii si cinismului pe care conferentiarul le exprima intr-o prezentare pe care nu se asteptau sa o auda.

In spatele seminarului a stat Organizatia “Compassion in World Farming”. Prezentatoarea Kate Cooper a fost doar o actrita in rolul de experta in markenting, care a expus sec si clar cum ne mint producatorii sa le cumparam produsele si cum ne manipuleaza ca sa ne faca sa credem intr-o idilica industrie alimentara, care este departe de realitate.

“Industria alimentara actuala este cruzime sistematizata la o scara globala si avem succes cu aceasta industrie pentru ca toata lumea este dispusa sa priveasca in alta parte”

Vezi VIDEO pe oradesibiu.ro!