Acasă Multimedia Videogalerie GEST EMOTIONANT al unui OM AL STRAZII! Iti vor da LACRIMILE fara...

GEST EMOTIONANT al unui OM AL STRAZII! Iti vor da LACRIMILE fara sa-ti dai seama! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ei sunt oamenii strazii pe care ii vedem in orice oras, in orice cartier, iar majoritatea au demonstrat ca in momentul in care le oferim ceva de mancare, o arunca imediat ce ne intoarcem cu spatele.

 

Dar de ce?…ne punem intrebarea. Pentru ca vor doar bani pe care sa ii dea ori pe tigari ori pe diverse lucruri de care sunt dependenti.

Doi tineri, insa, si-ai incercat norocul si i-au abordat pe cativa oameni de pe strada care mancau si sub pretextul foamei le-au cerut politicos sa le dea si lor o portie de pizza, insa de fiecare data au primit raspuns negativ.

Mai tarziu in acea zi, baietii daruiesc o cutie de pizza unui om al strazii, care fara indoiala avea mare nevoie de ea. Dupa cateva minute, unul dintre baieti se aseaza langa el si la fel de politicos ca mai inainte cere o bucata de pizza. Spre surprinderea lui, omul strazii il serveste cu placere. Nobletea lui ne dezvaluie care ar trebui sa fie adevarata fata a oamenilor, iar imaginile ne fac sa intelegem ca nu e deloc greu sa ii tratam pe ceilalti cu intelegere, respect si uneori chiar cu admiratie. Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Vezi VIDEO AICI!