Acasă Timp liber Seară magică pentru România! Lucian Bute şi Mandinga luptă pentru glorie!

Seară magică pentru România! Lucian Bute şi Mandinga luptă pentru glorie!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

În această seară vom avea parte de două super evenimente: finala Eurovision şi meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch.

Carl Froch este primul adversar de top cu care va boxa Bute, acesta participând şi la turneul Super Six.

Meciul dintre cei doi se va disputa pe Capital FM Arena din Nottingham, Marea Britanie. Meciul va începe în această noapte, de la ora 2:00 și va fi transmis de Money Channel. Lucian îşi va apăra centura de campion IBF pentru a 10-a oară.

Francisc Vaştag, antrenorul care l-a format pe Lucian, nu-i dă nicio şansă britanicului.

„Ce Carl Froch? O să termine meciul în genunchi! Mătură Lucică ringul cu el! Mă cert cu toţi prietenii mei şi le spun că Bute nu-i va da nici o şansă. Froch nu va prinde repriza a şasea. L-am mai văzut boxînd, se desface, luptă dezorganizat, haotic. Îl termină Lucică repede la ficat”, a declarat Vaştag.

Lucian este pregătit de înfruntarea cu Froch, după ce a trecut cea mai dificilă probă, cea a cântarului.

  „O să lupt pentru românii mei! Am fost profund impresionat, mulţi conaţionali şi suporteri canadieni au venit să mă susţină. Nu mi-e teamă, am venit să lupt la Nottingham, acasă la Froch, convins fiind că o să-mi păstrez titlul mondial. E un tip dur, un adversar valoros, a fost dublu campion mondial, dar sînt mai bun decît el”, a declarat Bute la coborârea de pe cântar.

 

  30 de victorii la profesioniști are Bute, dintre care 24 câștigate prin KO.

 

28    de succese are Froch, dintre care 20 prin KO, însă a și pierdut două partide.

 

  La aproape 4000 de kilometri de Nottingham, în Baku, Azerbaijan, trupa Mandinga se pregătește și ea să reprezinte cu brio România. Aceștia s-au calificat în finală, după prestația din semi-finala de marți, cu toate că întâmpinaseră probleme tehnice.

România se află printre favoriții competiției, piesa lor fiind văzută de presa internațională drept una exotică, cu un amestec de versuri englezo-spaniole și cu mai multe influențe muzicale. Printre favoriți se mai află și Italia, Suedia, Serbia, Irlanda, Marea Britanie, Spania și chiar și bunicuțele din Rusia.

Finala Eurovision va începe de la ora 22:00 și va fi transmisă de TVR1.

Să ținem așadar pumnii pentru Lucian Bute și pentru Mandinga!