Cap Limpede

Bani

Se redeschide complet autostrada Sibiu – Deva! Vezi cand!

CNADNR va redeschide integral autostrada intre Sibiu si Deva dupa aproape doi ani de la inaugurare si un an de laa inchidere. Tronsonul Cunta-Saliste din Autostrada A1 ar putea fi redat circulatiei duminica, 9 octombrie, potrivit unui anunt publicat de Asociatia Pro Infrastructura. Sectorul de autostrada din zona Sibiului a fost inaugurat de Victor Ponta, in campania electorala din 2014, si inchis in septembrie 2015 pentru a fi refacut, dupa ce au aparut crapaturi in asfalt.

„Mult a fost, putin a ramas! De maine circulam din nou pe A1 intre Cunta si Saliste. Peste 100 de muncitori CNADNR au lucrat 16 ore pe zi timp de 45 de zile pentru a putea reda circulatiei lotul 3 al autostrazii Orastie-Sibiu. Ii felicitam pe toti pentru mobilizare! O bila neagra pentru decizia conducerii CNADNR din august 2015 de inchidere a acestui segment, decizie ce a condus, indirect, la pierderea mai multor vieti omenesti pe drumul national adiacent. Drumuri bune!”, anunta Asociatia Pro Infrastructura pe Facebook.

Lotul trei al Autostrazii Sibiu-Orastie, inaugurat in noiembrie 2014, a fost inchis traficului rutier, din septembrie 2015, intre Saliste si Cunta, din cauza unor crapaturi in asfalt, reprezentantii CNADNR spunand ca problemele au aparut din cauza ”executiei necorespunzatoare a lucrarilor”. Directorul CNADNR, Catalin Humor, a declarat pe 9 septembrie, pe santierul autostrazii Sibiu-Orastie, ca tronsonul Cunta-Saliste este reconstruit si va fi redat circulatiei rutiere pana la sfarsitul lunii septembrie. Termenul inaintat de directorul CNADNR nu a fost insa respectat.

sursa>stiripesurse.ro

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-88495").on("click", function(){ $(".com-click-id-88495").show(); $(".disqus-thread-88495").show(); $(".com-but-88495").hide(); }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });