Cap Limpede

Bani

Se fac angajari! Sunt disponibile 900 de locuri de munca printr-o investitie de 50 de milioane de euro!

Compania Curent Metal, un producator de componente pentru electrocasnice si furnizor al Arctic, va construi o fa­brica in judetul Dambovita, urmand sa angajeze 900 de oameni. Noua unitate de productie va cuprinde o cladire de 11.000 mp, potrivit datelor de la Consiliul Judetean Dambovita.

„Curent Metal este parte a companiei Akim Metal, un important producator de componente in industria aparatelor de uz casnic, cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu, care detine opt fabrici in Turcia. in cadrul sucursalei din judetul nostru urmeaza a fi produse zece piese componente pentru masinile de spalat ale SC Arctic SA (din material plastic, inclusiv carcasele), investitia ridicandu-se la o valoare de aproximativ 50 milioane euro“, potrivit datelor oferite de reprezentantii Consiliului Judetean Dambovita.

Decizia vine in contextul in care turcii de la Arcelik, proprietarul Arctic, au inceput sa ridice cea de-a doua fabrica din Romania la Ulmi, in judetul Dambovita. Aici ei vor produce masini de spalat.

Consiliul Judetean Dambovita a anuntat in primavara ca negociaza cu trei companii din Turcia care sunt interesate sa deschida fabrici in judet, in apropierea unitatilor de productie ale Arctic. Cele trei companii – Mefa Endustri, Telas si A Group (din care face parte si Curent Metal) – au in plan construirea de fabrici in comunele Comisani si Vacaresti, conform datelor oferite de consiliu, scrie ZF.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-102415").on("click", function(){ $(".com-click-id-102415").show(); $(".disqus-thread-102415").show(); $(".com-but-102415").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});