Acasă Stirile zilei Social Scrisoarea virala care nu o sa-i cada bine lui Mircea Badea!

Scrisoarea virala care nu o sa-i cada bine lui Mircea Badea!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un simpatizant Antena3 i-a dedicat urmatoarea scrisoare lui Mircea Badea, caruia i-a transmis mai multe mesaje bine conturate, inclusiv prietenilor sai de platou.

„Sper ca umila mea epistola sa te gaseasca sanatos, plin de inspiratia intelectuala pe care o cobori peste noi in miez de noapte si (mai ales) impacat cu tine insuti cand te uiti in oglinda.

Din valurile de simpatie care ti-au ridicat audienta la cote pe care le amintesti pana si-n cantecele de leagan, trebuie sa fi inteles ce mult pretuim stoicismul si determinarea luptei tale neinfricate cu acest regim odios care sta sa-si savarseasca obstescul sfarsit. Intelegi astfel de ce se intampla ca de foarte mult timp sa ne uitam in gura ta, nu pentru aplecari catre parodontologie sau precum vitelul la poarta noua, cat pentru intelepciunea si pertinenta zicerilor tale. Asa s-a intamplat si la sfarsitul unei zile in care ne-am decis mai degraba sa nu ne alegem presedintele decat sa o facem responsabil si firesc. Simple detalii tehnice. Ideea este ca am inteles! si ca prezenta A3 in casa m-a luminat profund pe mine, familia si aproape 50% dintre vecini. Da! ai inteles bine, ceva sub 50%, pentru ca restul trebuie sa fi fost bolnavii mintal pe care ii aminteai tu si prietenii tai din platou. Pentru ca, nu-i asa, toti cei care nu gandesc in ritmul A3 sunt fie lipsiti de patriotism fie, pur si simplu, loviti de afectiuni la mansarda.

Multumesc Mircea! Eu am inteles! Am inteles ca trebuie sa fii atins de dementa ca sa-l sustii pe Johannis, chiaburul cu 6 case. Pentru ca este un foarte prost comunicator, pentru ca are o echipa de campanie tembela si pentru ca, in fond, sa ai 6 case la 55 de ani, sa le declari si apoi sa ti se para penibil sa le justifici, e o rusine. Mult mai inspirat VV Ponta, in familia caruia fiecare sot e cu casa lui. Ce daca el are 4 si Daciana 3!? Ce ne mai impiedicam de declaratii de avere false si de faptul ca, pana la urma, la nici 40 de ani cei doi au totusi un total de 7 case dintre care una singura, in Bucuresti, valoreaza cat toate ale lui Johanis! Ca cetateni responsabili si sanatosi mintal, e normal sa ignoram cum a achizitionat “primul socru al tarii” o vila de protocol (cand era ministru) cu 200mii pentru ca apoi sa o vanda cu 540mii catre Sebastian Bodu ( ce mai conteaza partidul) si trebuie sa ne concentram pe cum locuiesc parintii lui Johannis intr-o mansarda, in Germania. Pana la urma asa le trebuie daca au ales sa plece din tara si si-au lasat copilul singur.

Am inteles, draga Mircea, ca Johannis nu e ortodox si noi ne-am descoperit brusc radicali si lipsiti de toleranta fata de celelate culte. Ca are origini germane desi noi toti avem si origini romane, iar Obama nu-i chiar indigen (ca tot mediatiza A3 un miting electoral din US). Ca vorbeste putin, rar si responsabil, iar noua ne plac mai mult cuvintele goale, promisiunile desarte si angajamentele neonorate. Ca daca nu are copii este evident iresponsabil, indiferent de cauze si mai presus de faptul ca, pana la urma, familia e ocrotita de lege, dar nu si de intrusi care intra cu nesimtire in dormitor. Bine, aici stiu ca exita circumstante diferite pentru tanti Firea care iubeste sa fie maritata (eventual dupa un simultan priveghi-nunta) sau pentru tine care ai o perspectiva personala despre familie. Stiu ca in adancul fizicului tau electoral nu-l poti critica pe Ponta pentru ca minte si cand produce onomatopee, iar A3 cu asta se ocupa. Pentru ca daca Tanase Scatiu n-ar fi exista am fi inteles de ce s-a nascut VV Ponta, iar A3 iubeste pana la prosternare arivismul, mostenire valoroasa de la Voiculescu si perfectionata in fiecare zi de Gadea. Am inteles ca in viata nu e bine sa te recomande realizarile ci e normal sa-ti condimentezi biografia cu studii furate si diplome inexistente pentru ca altceva nu poti produce in sustinerea competentelor proprii. Am inteles ca Ponta ne uneste saracia si nevoile, iar Johannis vrea doar o Romanie a lucrului bine facut. Pe bune? Adica sa muncim, sa nu furam si sa ne respectam tocmai pentru ca suntem diferiti? Cum sa votezi asa inconstienta?

Multumesc Mircea! Am inteles ca daca votam Johannis nu suntem doar bolnavi mintal ci votam Blaga, Videanu, Flutur sau Turcan pentru ca, nu-i asa, la Cotroceni doar Ponta s-ar duce singur si lepadat de clanurile din PSD, celalalt i-ar lua cu el pe toti si ar “prezidentia” cu schimbul. Bine, acum nu are rost sa mai amintim ca si Ponta ii are alaturi pe Gabriel Oprea si UNPR-ul care era tare de porc in urma cu 3 ani. Ce relevanta ar mai avea sa ne aducem aminte cum scapai greu de apoplexie la gandul ca Ponta aduce UDMR la Guvernare sau pe Ion Rus in Guvern. Intre timp te-ai vindecat! spre fericirea noastra si a unui unui partid care incet, dar sigur, se bucura de sustinere si concordie la nivel national, international si foarte curand intergalactic.

Am inteles, draga Mircea, ca esenta democratiei nu sta in cuvintele lui Ion Ratiu: “Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine.”Democratia consta in dreptul de a-l injura pe cel care nu e de acord cu tine, de a-l agresa fizic si verbal, de a-l evalua drept bolnav psihic, de a accepta ca singura opinie corecta si ridicata la nivel dogmatic este cea care vine dinspre Guvern si Putere, ca adevarul absolut are un depozitar care se numeste A3. Democratia poate fi explicata doar de catre mass media care lauda Guvernul si critica Opozitia, este accesibila doar pentru clanurile si familiile care au acces la sinecurile Puterii si este revelata doar electoratului care “crede, nu cerceteaza” si se multumeste cu pomeni ocazionale.

Draga Mircea, sper din suflet ca scrisoarea mea sa te gaseasca la fel de virulent cu tot ce nu respira ideile tale, la fel de plin de vitriol pentru cei care au nerusinarea unor opinii diferite si la fel de violent si colorat verbal fata de cei care se impotrivesc Puterii! Stiu ca putem conta si A3 “e inca aici”, ultimul bastion al Puterii impotriva asalturilor ametite si somnambule ale Opozitiei, care nu este, dar ameninta democratia. A3 “e inca aici”, cavalerul neinfricat al luptei impotriva tendintelor de emancipare de sub “democratia” PSD-ista si Arhanghel al razboiului impotriva libertatii de exprimare si opinie a ereticilor care nu gandesc in ritmul Intact!”

 

Sursa: seasonstraveler.wordpress.com

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos