Cap Limpede

Stirile zilei

Schimbarile pe care le aduce Eclipsa de Soare din 13 Septembrie! Vezi avertismentele astrologilor!

O eclipsa de soare va umbri pe 13 septembrie Pamantul si va alimenta Luna Noua. Eclipsa de soare va incepe la ora 07:40 in Bucuresti, va atinge punctul maxim la ora 09:52 si va fi vizibila pentru ultima data la ora 12:05. Din pacate pentru iubitorii acestui fenomen eclipsa nu va putea fi vizibila de pe teritoriul tarii noastre ci va fi urmarita in special din tarile din zona Africa de Sud, Oceanul Atlantic, Oceanul Indian si Antarctica. In schimb ne va afecta pe toti.

In general, ritualul de Luna Noua este perfect pentru plantarea de noi seminte si inceputuri noi in tot ceea ce faceti. In general semnificatia de Luna Noua este iesirea din intuneric si practic plantarea unor noi seminte intr-un sol fertil, astfel ca ideile noastre, gandurile, pot renaste din intunericul de pana acum.

Oodata cu Eclipsa de Soare din 13 Septembrie 2015, Luna revine intre Soare si Pamant, prin urmare, intrerupe fluxul de energie si cauzeaza o intrerupere in intreg lantul pamantean. Se sparge comportamentul nostru obisnuit. Ganditi-va la aceasta deconectare ca la o repornire cosmica.

Eclipsa de soare din 13 septembrie 2015 sterge toate energiile care functioneaza de partea stanga a creierului solar pentru ca tot ciclul energetic sa fie preluat de partea dreapta a creierului lunar.

Acest lucru face ca inconstientul sa devina  constient, si dintr-o data sa fii constienti de faptul ca visezi. Efectul este ca un vis dar lucid.

In timpul unei eclipse am putea obtine acel sentiment de brusc constientizare, socul de care aveam nevoie, asa ca nu putem interveni cu nimic!! Uneori, acest lucru este atat de minunat incat nici macar nu stim ce sa facem, altora s-ar putea chiar sa le fie teama de propria lor putere aparuta din senin. Cei mai multi dintre noi au vise atat de lucide incat vor decide chiar sa zboare. Odata cu aceasta eclipsa simbolul zborului ar putea fi eliberator ca si o revelatie a unei dorinte latente din mintea ta la care te-ai gandit de cand erai mic.

Aceasta Eclipsa este un lucru fantastic pentru mintile ascutite, cercetatori, oameni perfectionisti si cei care au slujbe de organizatori. Cu Jupiter in Fecioara muntii mari par doar niste dealuri mici. Aceasta eclipsa este opusul a ceea ce s-a intamplat cu venirea lui IISUS pe Pamant. El a murit pentru pacatele noastre. Ce excursie dureroasa!

Marea provocare odata cu aceasta eclipsa in Fecioara este obtinerea unui echilibru in ambele parti ale creierului mai ales ca Mercur a decis ca eclipsa sa fie un dar. Din pacate, acest echilibru este greu de obtinut pentru ca nu vom putea proteja partea stanga a creierului nostru care ne domina gandirea, si vom permite ca partea logica a mintii sa preia controlul si nu intotdeauna este in beneficiul nostru!

Acest tip de eclipsa poate sa ne faca lucratori in slujba lui Pluto, iar cei atinsi de Pluto vor deveni supusi total si capabili de auto-sacrificiu, dar cu o functionare a creierului fantastica.

Este exact ceea ce isi doreste elita mondiala de la tine, sa devii macar pentru o vreme o drona pentru altii pentru a profita sau folosi creierul computerului extraordinar din tine pentru binele noii Lumi.

Eclipsa de soare din 13 septembrie gaseste si o mare stea, Denebola, situata in coada Leului. Robson spune ca prezenta acestei stele ofera o judecata rapida, disperare, regrete, si multa rusine publica, dezastre naturale, dar si fericirea intoarsa rapid in manie, care ii face pe oameni mai nobili, indrazneti, cu un auto-control mai bun, generosi si ocupati cu interesele altora.

Denebola aduce o serie de influente si pare sa sustina temele deja discutate. Elsbeth Ebertin spune ca Denebola are un caracter uranian si … catastrofe majore sunt anuntate de aceasta .. [] .. Aceasta ar putea insemna, de asemenea, ca aceasta stea anunta evenimente foarte interesante asociata si cu Uranus se spune ca aceasta poate provoca boli mintale pentru cei supusi sa tina greutatile lumii. Eclipsa este in Uranus, iar asta arata ca va fi nevoie de o reajustare pentru mintile noastre atat de bulversate de evenimentele din ultimul timp. Acestea sunt minti care au fost prajite de prea multe teorii sau interferente ilogice din mass-media.

Pentru oamenii foarte sensibili, sa stea departe de ecranele televizoarelor ar putea fi un lucru bun in timpul acestei eclipse. Pentru restul dintre noi, oricine poate beneficia de un rapid schimb de energie electrica in aceasta zi din cauza unei descarcari a creierului. Fereste-te de aceste furtuni electrice!

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-82290").on("click", function(){ $(".com-click-id-82290").show(); $(".disqus-thread-82290").show(); $(".com-but-82290").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});