Acasă World Scenariu halucinant! Exista dovezi ca Hitler si-a inscenat moartea! Vezi destinatia aleasa...

Scenariu halucinant! Exista dovezi ca Hitler si-a inscenat moartea! Vezi destinatia aleasa de fostul dictator

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fostul agent CIA Bob Baer afirma ca detine dovezi care demonstreaza ca Hitler si-a inscenat sinuciderea si a plecat in Tenerife. Bar si o echipa de experti au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au consultat documente clasificate ale FBI.

Cercetarile lui Baer, care a activat in spionaj si contraspionaj, au inceput cu analizarea a circa 700 de pagini de informatii declasificate, unde a gasit un document care arata ca armata americana nu a gasit cadavrul Fuhrer-ului, neavand astfel nicio dovada a mortii lui Adolf Hitler, relateaza luni 7sur7.be.

Bob Baer afirma ca detine dovezi care demonstreaza ca Hitler si iubita sa, Eva Braun, si-au inscenat moartea in buncar la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Cei doi ar fi plecat ulterior in Tenerife la bordul unui submarin, ajungand in cele din urma in Argentina. Informatia a fost dezvaluita de The Mirror, scrie Agerpres.

„Versiunea pe care ne-o furnizeaza guvernul este o minciuna. Daca ne bazam pe arhivele FBI, ar trebui sa se deschida o ancheta”, spune Bob Baer. „Suntem gata sa analizam istoria si acest dosar trebuie aprofundat”, adauga fostul agent CIA.

Potrivit filmului documentar „Hunting Hitler”, difuzat de History Channel, nu a existat niciun martor la sinuciderea lui Hitler in buncar.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos