Scenariu halucinant! Exista dovezi ca Hitler si-a inscenat moartea! Vezi destinatia aleasa de fostul dictator

Fostul agent CIA Bob Baer afirma ca detine dovezi care demonstreaza ca Hitler si-a inscenat sinuciderea si a plecat in Tenerife. Bar si o echipa de experti au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au consultat documente clasificate ale FBI.

Cercetarile lui Baer, care a activat in spionaj si contraspionaj, au inceput cu analizarea a circa 700 de pagini de informatii declasificate, unde a gasit un document care arata ca armata americana nu a gasit cadavrul Fuhrer-ului, neavand astfel nicio dovada a mortii lui Adolf Hitler, relateaza luni 7sur7.be.

Click pe aceeasi tema:  Toate mamicile fac greseala asta! De ce nu este bine sa acoperi gura copilului cu fularul!

Bob Baer afirma ca detine dovezi care demonstreaza ca Hitler si iubita sa, Eva Braun, si-au inscenat moartea in buncar la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Cei doi ar fi plecat ulterior in Tenerife la bordul unui submarin, ajungand in cele din urma in Argentina. Informatia a fost dezvaluita de The Mirror, scrie Agerpres.

„Versiunea pe care ne-o furnizeaza guvernul este o minciuna. Daca ne bazam pe arhivele FBI, ar trebui sa se deschida o ancheta”, spune Bob Baer. „Suntem gata sa analizam istoria si acest dosar trebuie aprofundat”, adauga fostul agent CIA.

Click pe aceeasi tema:  Tupeu de parlamentar! Senatoarea Cristiana Anghel catre un crescator de oi: "Esti prost?"

Potrivit filmului documentar „Hunting Hitler”, difuzat de History Channel, nu a existat niciun martor la sinuciderea lui Hitler in buncar.

spre