Acasă Life Scena de cosmar pentru Miss Univers! I-au luat coroana castigatoarei! Ce a...

Scena de cosmar pentru Miss Univers! I-au luat coroana castigatoarei! Ce a urmat e de rasul lumii

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri
Scene de cosmar la Miss Univers dupa ce Miss Columbia a fost desemnata castigatoare dar in numai cateva minute organizatorii i-au dat jos coroana de pe cap si au desemnat-o Miss Univers pe Pia Alonzo Wurtzbach, in varsta de 26 de ani, reprezentanta statului Filipine, informeaza Reuters.

 

Competitia de duminica seara a reprezentat prima editie a acestui concurs de frumusete anual ce a fost organizata dupa controversele generate de Donald Trump, coproprietar al show-ului si candidat aspirant la alegerile prezidentiale americane, in urma unor declaratii defaimatoare ale acestuia la adresa migrantilor.

Prezentatorul Steve Harvey a anuntat, in mod eronat, ca Miss Columbia a castigat cea de-a 64-a editie a concursului Miss Universe, difuzat in direct de postul de televiziune Fox. Adevarata castigatoare este insa Pia Alonzo Wurtzbach, actrita si model filipinezo-german, nascuta la Stuttgart si crescuta in Cagayan de Oro, care fusese anuntata initial drept ocupanta a locului al doilea. Insa, dupa cateva minute, prezentatorul Steve Harvey a anuntat, spre surprinderea spectatorilor, ca a facut o gafa.

Ariadna Gutierrez Arévalo, in varsta de 21 de ani, originara din Sincelejo, Columbia, fusese deja incoronata de castigatoarea titlului Miss Universe 2014, Paulina Vega, reprezentanta Columbiei, care a fost apoi nevoita sa ridice coroana de pe fruntea compatrioatei sale si sa o plaseze pe capul adevaratei invingatoare, filipineza Pia Alonzo Wurtzbach.

sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos