Trebuie sa te feresti cat de bine poti de vraji si de vrajitori, caci problemele care sunt aruncate asupra ta pot fi greu dezlegate si vindecate.

Potrivit Parintelui Paisie Aghioritul, cei mai periculosi vrajitori sunt acei indivizi care folosesc lumanari ori icoane in savarsirea vrajilor, si care insala foarte usor oamenii. Acestia din urma cred cu taria faptul ca acea icoana ii va ajuta, nestiind insa ca, in spatele ei se afla gandul rau al diavolului.

Pentru ca vrajile sa aiba efect si pentru ca acestea sa se lege de om fara dezlegare, cineva trebuie sa dea acord diavolului. Pe de alta parte, acea persoana care se spovedeste si are o inima curata se va salva si departe va fi diavolul de el.

Daca vrajile prind, cum se vor dezlega?

Singura cale prin care se poate salva cineva este reprezentata de pocainta si spovedanie. Omul prins in vraji va trebui sa isi inteleaga greseala, sa se pocaiasca si sa se spovedeasca.

Pentru a scapa de vraji, un om chinuit trebuie sa afle unde a gresit, cum de au prins astfel de actiuni necurate asupra sa iar apoi salvarea va veni prin rugaciune, pocainta si spovedanie pentru ca tot acest chin sa ia sfarsit.

Sursa: radio.bzi.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.