Acasă Stirile zilei Justitia Scapă OTV-ul de suspendarea licenței? Curtea de Apel a suspendat decizia CNA!

Scapă OTV-ul de suspendarea licenței? Curtea de Apel a suspendat decizia CNA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Curtea de Apel Bucureşti a admis, vineri, solicitarea OTV de suspendare a deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului privind înjumătăţirea licenţei acordate postului, a declarat pentru MEDIAFAX avocatul Cătălin Fenechiu.

Potrivit avocatului OTV, Curtea de Apel Bucureşti a dispus suspendarea deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) nr. 157 din 27 martie privind reducerea licenţei OTV cu şase luni, până la data de 28 septembrie.

Decizia a fost luată în dosarul în care OTV a cerut anularea deciziei CNA. Cererea OTV de anulare a deciziei CNA urmează să se judece în 29 mai, la Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit avocatului, mai există alte două decizii de înjumătăţire a licenţei OTV, iar televiziunea ar fi trebuit să se închidă în 29 mai.

Fenechiu a mai spus că marţi se va discuta la CNA o a patra cerere de înjumătăţire a licenţei OTV şi că lichidatorul judiciar a scos emisiunea lui Dan Diaconescu din grila de programe, începând din 17 mai.

„Vom câştiga, pentru că este un abuz fără margini să închizi o televiziune într-o lume civilizată”, a mai declarat Fenechiu.

Decizia poate fi contestată cu recurs la instanţa supremă.