Acasă Stirile zilei SCANDAL MONDIAL provocat de aceasta declaratie: „Copii, IISUS si MOS CRACIUN au...

SCANDAL MONDIAL provocat de aceasta declaratie: „Copii, IISUS si MOS CRACIUN au fost albi si asta e un fapt real!” VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O prezentatoare TV a declansat un adevarat scandal mondial dupa ce a declarat ca Iisus si Mos Craciun au fost albi.

Megyn Kelly, de la Fox News, in cadrul unei dezbateri asupra unui articol scris de o autoare de culoare, Aisha Harris, care a cerut ca Mos Craciun sa nu mai fie prezentat ca un barbat alb, ci ca un pinguin.

„Cand am vazut titlul articolului am zambit amar si mi-am spus: ‘Inca o persoana care sustine ca e rasist sa-l arati pe Mos Craciun drept un barbat alb’. Și apropo, acum vorbesc pentru copiii care se uita acum la emisiune: Mos Craciun este alb. Dar persoana aceasta dezbate daca n-ar trebui sa avem si unul negru”, a spus ea. Provocata de Jedediah Bila, care a spus ca poate autoarea articolului are dreptate si ca poate pentru unele persoane nu se simt confortabil sa-l vada pe Mos Craciun alb, Megyn Kelly a replicat: „Doar pentru ca cineva nu se simte confortabil cu asta nu inseamna ca ar trebui s-o schimbam. Știti, si Iisus a fost alb. A fost o figura istorica si asta e verificabil. La fel si Mos Craciun si vreau ca voi copiii care va uitati sa stiti asta. Dar pana la urma, punctul meu de vedere este urmatorul: cum sa modifici mostenirea lasata de Mos Craciun, transformandu-l din alb in negru?”

Continuarea pe PAGINA 2 –>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos