Acasă Life Scandal în TVR după ce emisiunea lui Cristache a fost scoasa din...

Scandal în TVR după ce emisiunea lui Cristache a fost scoasa din prime-time: „Bai, dar prosti mai sunt, Ludovic Orban asta nu e bun nici de om de serviciu la PNL”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Realizatorul emisiunii „Romania 9” de la TVR, Ionut Cristache, tine sa anunte ca Ion Cristoiu va continua sa vina in emisiunea sa chiar daca aceasta a fost scoasa din prime-time. Cristoiu a atacat si el dur decizia conducerii TVR, afirmand ca noua sefa de la TVR, Ramona Saseanu, este „o amarata de la Craiova, pupila lui Ludovic Orban”.

„Numai ce am inchis cu domnul Cristoiu! A zis ca vine si la 3 dimineata!”, a anuntat Cristache pe Facebook.

Cristoiu a tinut sa comenteze si el faptul ca emisiunea lui Cristache a fost mutata.

„Ionut Cristache a fost sunat… nu de directoarea interimara. Cum ii zice, Susanu, Susica, Suzana, nu stiu, una… Una de pe la Craiova, o amarata. Pupila lui Tilisca, a lui Ludovic Orban. Doina Gradea era doamna, ea m-a chemat sa imi spuna ca imi reduce banii, de la 600 mi-a dat 400. (…) L-a mutat la ora 5, era a treia emsiunea foarte buna si curajoasa, dupa Gadea si Ciutacu. O sa puna in prime time pe una, o prompterista, care face cafele”, a spus Cristoiu apoi pe blog.

Cristoiu a sustinut ca din cauza prezentei sale in emisiunea lui Cristache s-a decis ca emisiunea sa fie mutata la ora 17.00.

„Bai, dar prosti mai sunt, Ludovic Orban asta nu e bun nici de om de serviciu la PNL. Oameni marunti, dupa ce paduchii astia cad, ca sunt nimeni, sa vexi atunci ca nu mai scapi de ‘sarumana’ lui. A pus-o pe fata asta, cum e el, e si ea. A spus sa faca ceva sa nu-l mai injure Cristoiu pe sorul ravasitoarei (Carmen Dan – n.red.)”, a mai spus Cristoiu.

Emisiunea „Romania 9”, realizata de Ionut Cristache la TVR, a fost scoasa din prime time. Emisiunea a fost mutata de la ora 21.00 la ora 17.00.

Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, in grila TVR 1 aprobata de Comitetul Director in urma cu cateva zile, „Romania 9” va fi difuzata de postul public de la ora 17.00.

In noua grila, Ionut Cristache va fi pe post intre orele 17.00 si 18.00, de luni pana joi. Ionut Cristache este plasat imediat dupa emisiunile despre minoritati (Emisiunea in limba Maghiara luni si marti, Convieturi – miercuri si Akzente – joia).

La ora la care era pe post Ionut Cristache, de la ora 21.00, pe TVR 1 va fi difuzata „Tema zilei”, in prezent rubrica de talk-show data in timpul Telejurnalului, in jurul orei 20.30.

Noua grila de programe, cu Ionut Cristache de la ora 17.00, ar urma sa fie lansata pe 21 iunie.

Cristache, care a promovat in emisiunile sale numerosi penali apropiati de PSD, s-a plans deseori ca urmeaza sa fie dat afara dupa inlocuirea din functie a Doinei Gradea.

Intr-o emisiune de la inceputul lunii martie, Cristache s-a plans ca va fi dat afara, spunand ca a „luptat degeaba” pentru drepturi si libertati.

„O sa fii si tu schimbat”, i-a spus Liviu Mihaiu lui Cristache, dupa ce amandoi i-au plans pe umeri lui Renate Weber ca va fi schimbata din functie.

„Da, da”, a confirmat Cristache.

„Am fost un pic cam imbecil, am luptat de cinci ani de zile aici pentru drepturi si libertati si nu ii pasa nimanui de drepturile si libertatile noastre, cred ca a fost totul degeaba”, a spus Cristache, care o avusese invitata cu cateva zile inainte in emisiunea sa pe condamnata Elena Udrea.

„Nu a fost degeaba”, au tinut sa-l consoleze Mihaiu si Weber.

Anterior, in timpul emisiunii, Cristache si-a reluat atacurile la adresa SUA, in contextul in care se vorbea despre Pactul de la Snagov: „Da, stam in genunchi in fata licuriciului”.