Acasă Stirile zilei Scandal în liga 1. Meciul U Cluj – CFR Cluj întrerupt în...

Scandal în liga 1. Meciul U Cluj – CFR Cluj întrerupt în minutul 27 din cauza incidentelor de pe teren

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri
Foto GSP
Foto GSP

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj a fost suspendat în minutul 27, după izbucnirea unui conflict general, conform deciziei arbitrului Alexandru Tudor. În momentul întreruperii jocului, CFR Cluj conducea, scor 1-0, pe U Cluj, prin golul marcat din penalti de Ricardo Cadu.

Imediat după marcarea golului, între portarul Mircea Bornescu şi Ricardo Cadu a avut un conflict, cei doi fiind cu greu stăpâniţi de ceilalţi coechipieri. Arbitrul Alexandru Tudor a decis eliminarea lui Cadu şi Bornescu, însă conflictul a continuat în drumul spre vestiare. În cele din urmă, conform imaginilor televizate, Alexandru Tudor a arătat spre vestiare, iar Ioan Andone şi-a chemat jucătorii, aceştia părăsind terenul. După circa 15 minute de întrerupere, Alexandru Tudor a decis ca meciul să nu se mai reia.

Componenţii echipei CFR Cluj au plecat de la Cluj Arena cu duba Jandarmeriei, iar conform unor surse din cadrul Comisiei de Disciplină a LPF, echipa patronată de Arpad Paszkany va câştiga meciul: „CFR-ul va câştiga la masa verde întrucât Universitatea Cluj a fost organizator şi nu a putut asigura desfăşurarea partidei în condiţii bune„.

sursa  Mediafax