Scandal în liga 1. Meciul U Cluj – CFR Cluj întrerupt în minutul 27 din cauza incidentelor de pe teren

Foto GSP
Foto GSP

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj a fost suspendat în minutul 27, după izbucnirea unui conflict general, conform deciziei arbitrului Alexandru Tudor. În momentul întreruperii jocului, CFR Cluj conducea, scor 1-0, pe U Cluj, prin golul marcat din penalti de Ricardo Cadu.

Imediat după marcarea golului, între portarul Mircea Bornescu şi Ricardo Cadu a avut un conflict, cei doi fiind cu greu stăpâniţi de ceilalţi coechipieri. Arbitrul Alexandru Tudor a decis eliminarea lui Cadu şi Bornescu, însă conflictul a continuat în drumul spre vestiare. În cele din urmă, conform imaginilor televizate, Alexandru Tudor a arătat spre vestiare, iar Ioan Andone şi-a chemat jucătorii, aceştia părăsind terenul. După circa 15 minute de întrerupere, Alexandru Tudor a decis ca meciul să nu se mai reia.

Click pe aceeasi tema:  Dosarul "Valiza": Victor Piturca si Teia Sponte, la instanta suprema, unde va fi adus si Gigi Becali!

Componenţii echipei CFR Cluj au plecat de la Cluj Arena cu duba Jandarmeriei, iar conform unor surse din cadrul Comisiei de Disciplină a LPF, echipa patronată de Arpad Paszkany va câştiga meciul: „CFR-ul va câştiga la masa verde întrucât Universitatea Cluj a fost organizator şi nu a putut asigura desfăşurarea partidei în condiţii bune„.

sursa Mediafax

spre