Sapte laboratoare de producere a cannabis-ului, culturi in-door, 30 kilograme de cannabis si zeci de comprimate de ecstasy au fost descoperite de BCCO, impreuna cu procurorii DIICOT.

Drogurile obtinute erau distribuite pe raza Capitalei, in special in cluburi si in zone de agrement, in acest caz fiind retinuti de DIICOT, pentru 24 de ore, 12 suspecti.

„In urma efectuarii a trei operatiuni de prindere in flagrant delict si a opt perchezitii domiciliare, de catre politistii antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Bucuresti si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), 12 membri ai unei grupari infractionale de trafic de droguri de risc si mare risc au fost retinuti”, informeaza, joi, Politia Romana.

Astfel, au fost descoperite sapte laboratoare de producere a cannabis-ului, culturi in-door, 30 kilograme de cannabis si zeci de comprimate de ecstasy.

Politistii Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Bucuresti si procurorii DIICOT au destructurat o retea infractionala specializata in producerea si traficul de droguri de risc si mare risc, in special de cannabis. In cauza, a fost probata activitatea infractionala a 12 membri ai gruparii, cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani, din Bucuresti.

Marti si miercuri, politistii antidrog au efectuat trei actiuni de prindere in flagrant si opt perchezitii domiciliare la locuintele suspectilor, pe raza sectoarelor 2 si 4.

Astfel, au fost descoperite si ridicate pentru cercetari, sapte culturi in-door (compuse din peste 500 de plante), ce aveau sisteme complete de intretinere, preparare si portionare a drogurilor (instalatii de iluminat, de filtrare a aerului, de umidificare, irigare, de reflectare a luminii, de ermetizare, de incalzire, termometre, cantare, maruntitoare), aproximativ 30 de kilograme de cannabis (muguri, masa vegetala uscata si verde), o cultura de ciuperci halucinogene (droguri de mare risc), 49 de comprimate de ecstasy, aproximativ cinci grame de amestec de cocaina si heroina, sumele de 7.300 de lei si 220 de dolari, despre care se detin date ca provin din traficul de droguri.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.