Radu Mazare se lanseaza in muzica, alaturi de Loredana si rapperul Chimie! VIDEO

Radu Mazare se lanseaza in muzica, alaturi de Loredana si de rapperul Chimie, fiind convins ca piesa lui va fi hitul verii.

Radu Mazare a anuntat ca va interpreta, impreuna cu Loredana si cu rapper-ul Chimie, o melodie dedicata statiunii Mamaia, care va fi lansata pana in data de 15 aprilie. Primarul Constantei spune ca a avut discutii cu mai multi artisti pentru realizarea acestui proiect si in cele din urma s-a inteles cu Loredana.

„Ma chinui de asta vara sa gasesc pe cineva cu care sa scoatem un hit despre Mamaia. Am discutat cu mai multi artisti, n-are sens sa ii amintesc acum, cert este ca m-am inteles la perfectiune cu Loredana, care este o foarte buna artista, foarte profesionista si extraordinar de expansiva si de pozitiva. E adevarat, ca toti artistii, putin asa intr-o ureche, dar probabil asa spun si de mine. Si am si gasit o piesa si va fi in trei: Loredana, cu mine si cu Chimie. Chimie este un cantaret in plina ascensiune, Loredana l-a adus ca ea e in aceasta lume si care va face partea vorbita, de hip-hop. Ea asa mi-a spus: «am un baiat, un rapper underground din Constanta care se potriveste perfect». Si garantat va spun ca va fi un hit”, a afirmat Radu Mazare.

Piesa cu Loredana va fi lansata inaintea minivacantei de 1 Mai.

„Piesa va fi lansat pana pe 15 aprilie. De 1 Mai va fi deja in voga, de 1 Mai se vor urca cu totii pe mese in cluburi, dansand pe acest hit si tot pe 1 Mai filmam si clipul. Voi fi partea vorbita impreuna cu Chimie. Pot sa va spun o parte din refren: Viva la noche, viva loca Mamaia”, a declarat Mazare.

El a precizat ca piesa este realizata de un compozitor strain, prieten cu Loredana, si ca nu are deocamdata un titlu.

Sursa: rtv.net

spre