Acasă Stirile zilei Tech Samsung a lansat oficial modelele Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge! VIDEO

Samsung a lansat oficial modelele Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Samsung a lansat oficial cele doua modele de smartphone, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, dar si un nou sistem de plati numit Samsung Pay, pentru a tine pasul cu competitorul Apple.

Noile echipamente au ecrane frontale de 5,1 inci, precum modelul S5, si camera foto de 16 megapixeli, cu o lentila speciala care imbunatateste calitatea fotografiilor facute noaptea.

Ecranul modelului Galaxy 6 Edge se extinde si pe margini, usurand accesarea aplicatiilor si permitand partilor laterale sa lumineze, chiar si atunci cand este cu fata in jos, atunci cand utilizatorul primeste mesaje sau este sunat. Modelul S6 este dotat doar cu ecran frontal.

„Daca te uiti la aceste telefoane, este vorba despre o evolutie completa. Totul, de la ecran, culori, finisarea, metal – este o cu totul noua directie pe care o abordam”, a declarat David Kang, vicepresedinte al departamentului de marketing al Samsung.

De asemenea, smartphone-urile includ un sistem de recunoastere a amprentei, pentru sporirea securitatii echipamentelor.

Telefoanele pot fi incarcate wireless si, dupa zece minute de alimentare a bateriei, utilizatorii pot folosi echipamentele pentru a vedea clipuri video timp de doua ore.

Modelele S6 si S6 Edge lansate de Samsung la Mobile World Congress in Spania vor rula sistemul de operare Android Lollipop de la Google.

Ambele smartphone-uri sunt disponibile cu carcasa aurie, alba si neagra, in timp ce S6 poate avea si culoarea albastru, iar Edge poate avea culoarea verde.

Noile modele includ sisteme de plata compatibile cu aproximativ 90% dintre cititoarele de carduri. Sistemul Samsung Pay va fi disponibil incepand cu al treilea trimestru al acestui an in Statele Unite si Coreea de Sud, inainte ca sistemul sa poata fi folosit la nivel global.

In acest sens, compania sud-coreeana a incheiat deja parteneriate cu MasterCard si Visa si se afla in discutii cu banci mari precum Citigroup, JP Morgan, American Express si Bank of America.

Modelele S6 si Edge vor fi disponibile in peste 20 de tari incepand cu data de 10 aprilie.

Compania sud-coreeana incearca sa tina pasul cu competitorul Apple, care a lansat in luna septembrie a anului trecut modelele 6 si 6 Plus cu ecrane mai mari.

Sursa: mediafax.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos