Angajatori din Marea Britanie si Insulele Canalului Manecii vin in Romania la sfarstiul lunii martie pentru a angaja sute de tineri in baruri, restaurante si hoteluri, pe o perioada de 6-12 luni si cu salarii de 1.000-1500 de euro pe luna, scrie Mediafax.

Romanii au castigat aprecierea britanicilor deoarece se adapteaza usor la locul de munca, sunt foarte motivati, responsabili, muncitori si invata repede”, potrivit unui comunicat al Icepworld Romania, care va organiza interviurile.

Tinerii romani vor fi selectati pentru locuri de munca in hoteluri de 3 si 4 stele, restaurante si baruri in orase si statiuni turistice din Marea Britanie (Anglia, Scotia, Irlanda de Nord) si in Insulele Canalului Manecii (Jersey, Gurnsey si Sark).

Contractele de munca sunt pentru o perioada de 6-12 luni pentru posturi precum ospatar/ospatarita, barman/barmanita, receptioneri, valeti, cameriste, maseuri, ajutori bucatari si bucatari. Exista insa si oferte pentru sef de sala, director de receptie sau director de restaurant.

Candidatul ideal are intre 18 si 30 de ani, vorbeste limba engleza avansat si are o experienta de minim sase luni in domeniul HORECA.

Cei care vor fi angajati vor castiga intre 1.000 si 1.500 de euro, in functie de experienta si postul ocupat. Cazarea si mesele in timpul orelor de munca sunt asigurate de angajator.

Primele interviuri de selectie se vor desfasura la Bucuresti pe 31 martie.

In luna februarie, peste 40 de hoteluri din Grecia si Cipru au participat la targul de joburi „Happy Summer Job Fair” organizat la Bucuresti, incand sa angajeze peste 2.000 de romani pentru perioada sezonului de vara.

1 COMENTARIU

  1. Aaa, cit despre carti, ca nu vreau sa te (s)perii (mai ales ca inca nu am citit Celelalte , ceea ce-mi dosrec foarte curind), am eu o teorie de la felul in care sint asezate , in unele magazine, vinurile. Iertata fie-mi comparatia, dar tot despre o stare de bine vorbim si cind citesti o carte, si cind bei un vin Teoria mea spune ca la noi nu se aplica, in privinta vinurilor (stiu, tu nu esti cu vinurile ), pretul de raft : la noi, un vin de 10 euro ceea ce, din ce mai stie si mandea, e un vin bun se gaseste, de multe ori, pe rafturi la care ajung ori Ghita Muresan, ori Adrian der Wunderkinder. Nu-ti mai zic care si anume carte era asezata in prime time pe raftul ala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.