Doi studenti canadieni s-au scufundat in ocean si au descoperit din intamplare o camera de fotografiat pierduta in timpul unui naufragiu, dar momentul zero s-a petrecut cand acestia au ajuns acasa si au descoperit ca imaginile erau intacte.

Siobahn Gray, instructorul care se afla alaturi de tineri in apa, a luat camera acasa, dorind sa vada daca mai exista sanse ca imaginile sa fie salvate. Spre surprinderea barbatului, cardul de memorie era perfect functional.

„Am scos cardul de memorie, l-am bagat in calculator si a mers perfect”, a declarat Siobahn.

Ulterior, intr-o incercare disperata de a-l gasi pe proprietar, studentii au postat imaginile pe mai multe retele de socializare, rugandu-si prietenii sa le dea mai departe. In cateva zile, un salvamar care a vazut pozele l-a recunoscut pe Paul Burgoyne, un barbat ce fusese salvat dupa ce ambarcatiunea sa s-a scufundat in 2012 si l-a anuntat de descoperirea facuta.

„Am fost uimit. Am recuperat atat camera, cat si fotografiile pe care le facusem. Aveam pe el poze de cand am imprastiat cenusa parintilor mei deasupra unui lac din Ontario. Este pur si simplu minunat”, a explicat Burgoyne.

4.

S-au scufundat in OCEAN si au gasit o CAMERA DE FOTOGRAFIAT! Ce au descoperit acasa pare de domeniul FANTASTICULUI!4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.