Nu se intampla in fiecare zi dar s-ar putea s-o pateasca oricine. Pasagerii unui avion au impins aparatul de zbor pentru ca acesta sa poata decola, dupa ce trenul sau de aterizare a inghetat din cauza temperaturilor glaciale din Siberia.

Potrivit Parchetului General al Rusiei, in conditiile in care sistemul de franare al avionului era inghetat, remorcherul nu a putut sa traga avionul pana la pista de decolare.

„Pasagerii aflati la bord au coborat din avion si au inceput sa-l impinga pe pista”, a precizat, intr-un comunicat, Departamentul pentru transporturi al Parchetului General.

In imaginile video filmate de unul dintre pasageri si postate pe internet pot fi vazuti circa 20 de oameni, infofoliti in haine groase, care imping un avion Tupolev 134 pe pista, o uriasa intindere de gheata luminata de un soare aflat la asfintit.

Miercuri in Igarka se inregistrau—40 grade Celsius, precizeaza AFP.

Avionul, care apartine companiei Katekavia si care transporta in total 81 de persoane, a ajuns la Krasnodar, situat la circa 3 ore de zbor in centrul Siberiei, fara prea mare intarziere.

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.