Acasă Stirile zilei Stiinta Cat de important este NUMELE pe care il porti! Ce simbolizeaza si...

Cat de important este NUMELE pe care il porti! Ce simbolizeaza si ce legatura arata in ISTORIA NEAMULUI!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Omul nu a inteles inca ce putere vie si Dumnezeisca au cuvintele pentru putea binecuvanta dulcea limba a sufletului. Numele pe care il porti are parte de magia si simbolistica sa in neamul si poporul nostru.

“La inceput a fost Cuvantul…“, iar puterea data de Tatal, parintelui tuturor neamurilor, Adam, a fost aceea de a numi, adica a materializa concepte  pecetluite in esenta vie a logosului.

Iata cat de important este, din aceasta perspectiva, numele pe care-l purtam. El poarta in sine, toate calitatile nostre, in dinamica si potential, care se manifesta atat in lumea exterioara, cat si in interior.

Conform numerologilor, numele de familie arata legatura nativului cu clanul din care face parte, mai tarziu, in istoria generatilor, cu neamul, poporul, aratand totodata si functia neamului respectiv. “Numele este un mare dar, el trebuie pastrat si avut fata de el o mare stima si respect!” scrie in minunata sa carte Numerologia in viata fiecaruia, Anatol Basarab.

Oamenii au aceasta tainica putere de a modifica prin vibratia cuvintelor, structura moleculara atat a dimensiunii materiala, cat si textura energetica a mintii, sau plasma vie a sufletului. Cand nu suntem prosti, ne binecuvantam intre noi cu cuvinte atat de dulci si roditoare ca: pace, dragoste, prietenie, intelegere, armonie, compasiune, iertare, lucrare. E bine sa reflectam la vorbele Mantuitoruli: “nu ce intra in om il spurca pe el; dar ce iese din el spurca omul“.

Sfintim locurile in care suntem prin puterea Dumnezeiasca a cuvantului, rostit tainic in rugaciune, introdus bland,in meditatie si articulat hotarat cu buzele.

Vezi pe pagina urmatoare ce este important sa retinem >>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos